Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, care dotată cu premii de 15.000 de dolari, se va disputa în perioada 6-14 august, la Tenis Club Curtea de Argeș.

La acest turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Franța, Bulgaria, R. Moldova, Ucraina, China, SUA, Spania, Italia, Lituania, Uruguay, Serbia, Macedonia, Ungaria, Chile, Australia, Slovacia, Marea Britanie, Elveția, Georgia, Polonia, Canada.

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.

Asociatia Business Media Club