Pana de curand, consumatorii online trebuiau sa astepte zile sau chiar saptamani pentru a primi un produs achizitionat dintr-un magazin online. De aceea, comerciantii au cautat o solutie si astfel au aparut servicii de livrare fulger pentru acei utilizatori care au nevoie sa primeasca o comanda in cel mai scurt timp posibil.

Dar, ce este livrarea fulger? Care sunt avantajele sale in comparatie cu alte tipuri de livrari?

Livrarea fulger este un serviciu de curierat urgent care consta in livrarea la usa casei a pachetelor in doar cateva ore. Aceasta modalitate a fost aplicata magazinelor online pentru a eficientiza procesul de livrare a produsului achizitionat catre clienti si pentru ca acestia sa aiba comenzile cat mai curand posibil.

Mijloacele de transport usoare, cum ar fi motocicletele sau bicicletele, sunt in general folosite pentru a efectua livrari expres, dar asta depinde de obicei de marimea coletului.

In ultimii ani, serviciul de livrare fulger a fost foarte solicitat de consumatori. Astfel ca magazinele online au ales optiunea de transport rapid pentru a satisface cererea clientilor lor. Sub acest aspect, in special magazinele de cadouri au implementat serviciul de livrare fulger, tinand cont de cererea tot mai mare a clientilor pentru cadouri livrate pe ultima suta de metri. Unii clienti isi aduc aminte in ultima clipa de o zi de nastere, altii afla cu 3-4 ore inainte ca trebuie sa mearga intr-o vizita…exista multiple motive pentru care clientii au nevoie de livrare fulger. Plecand de la aceste necesitati, magazinul OnioGift a lansat optiunea “Fulger 3h” disponibila in Bucuresti, de luni pana vineri. Astfel cadoul comandat va ajunge la timp, direct la sarbatorit. Magazinul OnioGift foloseste metode rapide de livrare, timpul mediu de livrare de la lansarea comenzii si pana la receptia acestora fiind de 60 de minute.

Care sunt avantajele livrarii fulger?

Asa cum am mentionat la inceput, livrarea fulger este un serviciu in plina ascensiune si a carui modalitate a fost adaptata mai multor magazine virtuale, inclusiv la OnioGift. Acest lucru se datoreaza nevoii de a raspunde asteptarilor clientilor si de a se adapta la noile cerinte ale pietei.

Avantajul oferit de livrarea fulger este, fara indoiala, viteza de livrare a comenzilor catre clientii care isi fac achizitiile online. De asemenea, accelereaza logistica in depozite, evitand livrarile esuate sau a oricarui esec care apare pe parcurs.

Livrarea fulger este foarte convenabila. Pur si simplu nu stii niciodata cand ar putea aparea o urgenta si nevoia unui cadou bate la usa. Si stii ca, odata, trebuia sa asteptati cateva zile pentru a primi o comanda. Acum, cu livrarea in aceeasi zi vei primi cadoul dorit si te vei putea prezenta asa cum se cuvine la un eveniment, la ziua unui prieten sau la aniversarea casatoriei tale.

Pentru majoritatea dintre noi, livrarea fulger, in aceeasi zi, devine mai mult un element esential decat un lux. Desigur, trebuie sa stii anumite detalii, astfel incat produsul dorit sa ajunga in aceeasi zi la destinatar. Iata ce ne informeaza cei de la OnioGift cu privire la acest serviciu:

Livrare fulger dureaza maxim 3 ore si este valabila doar pentru Bucuresti. Pretul este de doar 25 Lei.

Pentru aceasta varianta de livrare este necesar sa plasezi comanda intre 09:30 – 16:00, de luni pana vineri. OnioGift iti va putea livra coletul in aceeasi zi, in maxim 3 ore conform programului. Daca comanda este plasata in afara programului de livrare fulger, trebuie sa stii ca pachetul va fi expediat in prima zi lucratoare, urmand ca tu sa il primesti, pana la orele 12.00. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca poti alege metoda de livrare fulger doar cand vei face plata online, cu cardul. Pentru astfel de comenzi nu se accepta plata ramburs.

Ce iti mai ofera OniGift? Cadoul tau va avea o impachetare personalizata, acest lucru facand parte din gama de servicii premium pe care magazinul le ofera clientilor sai.

Clientii OnioGift sunt foarte multumiti de acest nou serviciu. Iata ce spune un client: “Am facut astazi o comanda pe Oniogift.ro la ora 12.41, dupa ce am sunat la departamentul Serviciu Clienti si am discutat cu o doamna foarte draguta si prietenoasa. La ora 13.44 am primit coletul la usa, cadoul fiind ambalat foarte frumos. Multumesc pentru serviciile exceptionale, va spun sincer ca m-ati surprins placut. Felicitari!”

Asadar, acum este mult mai simplu sa faci un cadou. Nu trebuie sa te mai deplasezi sau sa-ti faci griji ca ai aflat in ultimul moment de ziua de nastere a prietenului tau sau ca partenerul tau ti-a spus de o invitatie venita in ultimul moment. Cu serviciul de livrare fulger de la OnioGift vei avea cadoul perfect in maxim 3 ore de la plasarea comenzii. Cadourile vor veni frumos ambalate si in stare perfecta. Pentru mai multe detalii, intra pe site, la sectiunea "livrari". Ce iti mai ramane de facut? Nimic altceva decat sa te imbraci frumos si sa te prezinti la petrecerea unde ai fost invitat!

w:

blogatu.ro/  e: [email protected]