Avem viețile atât de ocupate încât uneori nici nu avem timp să răspundem la telefon, darămite să sunăm. Căutam mereu diverse metode prin care să ne eficientizăm timpul. Utilizăm plannere, aplicații ce ne scutesc de mers pe drumuri pentru a plăti unele servicii, comandăm online și câte și mai câte. După atâta muncă zilnică, tot ce vrei să faci când ajungi acasă este o baie fierbinte, să mănânci ceva și să dormi dusă.

Weekendurile sunt cele ce ne permit să ne mai răsfățăm. Ne dorim să mergem la un salon de înfrumusețare, să ne facem manichiura aia pe care am tot amânat-o, un masaj relaxant, să ne schimbăm părul sau poate să ne epilăm cu ceară. Dar uneori, ești atât de epuizată încât nici să suni nu mai ai chef. Așa că o lași pe altă dată. Și data viitoare faci la fel. Și uite așa trece timpul fără să mai faci ceva benefic pentru tine. Ca să ieși din depresie, o transformare a lookului îți oferă garantat un boost de energie și de încredere în sine. Așa că dacă chef nu ai de sunat, fă programari online la salon cu Stailer!

Programare la salon prin aplicația Stailer

Cu siguranță ai în telefonul tău diverse aplicații ce te ajută zilnic. Iată că acum îți poți face și programare la salon prin aplicatia Stailer. Este complet gratuită și când o descarci și când o utilizezi. O vei găsi în Magazin Play, App Store, App Gallery. Iată de ce este avantajoasă:

• Nu mai suni la salon ca să obții o programare și nici ca să o anulezi. După ce instalezi aplicația îți creezi un cont client sau te conectezi cu Facebook. Apoi selectezi filtrele de căutare și îți apare lista cu saloanele din oraș care să te primească atunci când vrei. Îți poți face ori de câte ori vrei o programare la salon prin aplicația Stailer și tot din contul tău poți anula rezervările fără taxe și fără să mai suni să-ți ceri scuze.
  • Alegi ce vrei tu! Pe Stailer toate saloanele au poze din locație, lista de prețuri ale serviciilor, la unele găsești și recenzii ale altor clienți. Poți vedea chiar și durata serviciilor.
  • Prin programări online cu Stailer economisești timp și energie, un avantaj dacă bateriile tale sunt cam epuizate de-o vreme. Nu mai trebuie să cauți saloane pe Google și să suni la fiecare în parte, fiindcă Stailer le găsește pentru tine, iar în funcție de data și ora pe care le setezi în filtre, găsești mai ușor locurile disponibile.
  • Nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor. Te poți programa online cu Stailer și din postura de bufniță de noapte! Adică dacă la 12 noaptea ești mai activă, îți poți face pe a doua zi programare fără probleme, fiindcă a doua zi stilistul va găsi locul ocupat în agenda sa virtuală.

Stailer te ajută să te pui pe picioare!

Când arăți bine, de cele mai multe ori te simți bine. Așa că răsfață-te, ai grijă de tine și de sănătatea ta fizică, psihică și emoțională. Fă programări online cu Stailer să vezi ce simplu este! Nu vei mai suna niciodată la saloane ca să-ți faci programări. Un extra motiv de a utiliza aplicația Stailer, pentru că persoanele ce au anxietate socială mai degrabă ar vorbi prin semnale de fum cu lumea decât să poarte conversații telefonice.

Contact:

[email protected]