Nu pentru că este o modă, ci pentru că o casă cu structură din lemn este mai avantajoasă, veți dori să luați în considerare această variantă de construire a casei mult dorite. Și când veți ajunge în acest punct, Litarh este producătorul de case din lemn despre care veți dori să știți mai multe.

Cu un background solid în spate, o vastă experiență în domeniu, Litarh - cu pagina de prezentare Litarh.ro - aduce în atenția publicului un portofoliu de proiecte. O casă cu structură din lemn înseamnă avantaje multiple și este deja un trend pe plan mondial. Lemnul la rândul său este un material avantajos, accesibil, se comportă foarte bine în timp. În plus, la astfel de construcții pereții ce alcătuiesc structura sunt realizați în fabrică. Sistemul de prefabricare vă aduce astfel o optimizare de timp privind finalizarea proiectului. Cei de la Litarh au experiențe ce demonstrează cât de repede poate fi finalizată o casă pe structură din lemn: aproximativ o săptămână, pentru o casă de 100 m², cu un etaj.

Când v-ați hotărât, cereți o ofertă personalizată de la Litarh!

Din pagina oficială, la secțiunea portofoliu, cei interesați pot descoperi proiecte interesante și variate de case din lemn. Se pot inspira din acestea. Iar când există deja o viziune clară despre cum să arate casa mult dorită, pot cere ofertă personalizată de la Litarh. Proiectul dorit va corespunde în totalitate cu preferințele clientului. Așadar, consilierea din partea echipei vă ajută să puneți la punct fiecare detaliu.

Despre acest tip de structură, din lemn și avantajele sale, multă lume știe deja. Casele pot fi astfel construite mai rapid, mai simplu și vin cu mai multe avantaje față de construcțiile clasice. De asemenea, au același nivel de rezistență ca și construcțiile din beton sau cărămidă. O alternativă pe care veți dori să o luați în considerare, din rațiuni practice și financiare. La fel de rentabil va fi și să colaborați cu specialiști în domeniu, cum sunt cei de la Litarh.

Recomandați de anii de experiență în domeniu, de proiectele finalizate în decursul anilor, cu o fabrică proprie deținută în județul Suceava, Litarh vă ajută să vă transformați visul de a avea o casă din lemn, într-o realitate.

Contact:

Valea Moldovei, Suceava