COD GALBEN: 29-11-2021 ora 10 Intre 29 noiembrie, ora 14 – 30 noiembrie, ora 03 se va semnala intensificări temporare ale vântului

”Nu prea mai am timp sau chef să fac curățenie în toată casa, dar nici nu aș apela la o firmă de curățenie. Tot eu mă ocup cel mai bine de această sarcină.” – de prea multe ori am auzit în jurul nostru astfel de fraze, așa că, a venit vremea să deslușim misterul din spatele curățeniei profesionale și să vedem ce presupun astfel de servicii. La finalul acestui articol, îți garantăm că vei pune mâna pe telefon și vei programa o astfel de intervenție la tine acasă fără să te mai gândești de 2 ori.

Colaborarea cu experți în curățenie

Există persoane care iubesc să facă curățenie și nu văd deloc în asta o corvoadă. Dacă apelezi la servicii profesionale de curățenie vei da de o echipă de experți în curățenie – acei oameni cu puteri magice care văd orice mică pânză de păianjen sau pata aproape invizibilă din colț. Dacă optezi pentru astfel de servicii vei scăpa de orele chinuitoare în care trebuie să te urci pe scaun să ștergi de praf dulapurile sau din contră, să stai în genunchi să cureți bine marginea parchetului. În timp ce tu mergi la o plimbare sau te relaxezi la un film, altcineva va face asta pentru tine.

Gama de servicii de curățenie variată

Fiecare firmă îți va oferi anumite servicii de curățenie, personalizate în funcție de nevoile pe care le ai. Poate ai nevoie de o curățenie după un proces de renovare a apartamentului, sau doar de o curățenie generală. Să luăm un exemplu pentru a înțelege mai bine. Firma Go Clean oferă printre cele mai complexe și complete servicii profesionale de curățenie. Iată ce activități cuprind aceste servicii:

• Aspirarea pardoselii și a locurilor care sunt greu accesibile
  • Aspirarea mochetelor, a covoarelor și a tapițeriei canapelelor și a fotoliilor
  • Curățarea în profunzime a canapelelor, în funcție de material
  • Ștergerea prafului în întreaga casă (inclusiv de pe lustre, plante sau tablouri)
  • Curățarea tuturor suprafețelor cu soluții speciale (pentru inox se folosesc anumite substanțe, pentru aparatură electrocasnică, tocuri, mânere, carorifere, alte substanțe)
  • Spălarea geamurilor și a ramelor geamurilor
  • Spălarea gresiei și a faianței
  • Igienizarea tuturor suprafețelor

Și acum, că ai văzut această listă, spune sincer – când a fost ultima dată când ai șters lustra sau obiectele de iluminat din casa ta? Acesta este probabil avantajul cel mai mare al serviciilor profesionale de curățenie. Orice fir de praf și urmă de murdărie este eliminată din orice colț al casei.

Serviciile profesionale de curățenie reprezintă cea mai bună investiție în tine. Spunem asta pentru că astfel de servicii te ajută să economisești timp – de ce să pierzi ore bune frecând petele și aspirând orice covor, când poți ieși în oraș la o cafea sau la o plimbare? Menajează-te și oferă-ți acest răsfăț după o săptămână grea la locul de muncă și vei vedea că nu te vei simți deloc vinovată. Ba chiar te vei gândi când să chemi din nou echipa de curățenie. Serviciile profesionale de curățenie au fost inventate pentru oamenii care nu au timp și chef. Așa cum tu îți iubești job-ul, așa iubesc alții curățenia. De ce să nu lași această plăcere și curățenia casei tale în mâinile lor?

go-clean.ro