COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat

Noul vivo Y72 5G oferă funcţii excepţionale şi conectivitate 5G, ridicând standardul pentru smartphone-urile din gama de mijloc

• vivo Y72 5G oferă conectivitate 5G rapidă, performanţă solidă şi funcţii de fotografiere avansate şi continuă succesul de anul trecut al produselor din Seria Y
  • vivo Y72 5G foloseşte sistemul de operare vivo Funtouch, bazat pe Android 11, pentru utilizare uşoară

vivo, lider global în industria smartphone-urilor, lansează în România noul model Y72 5G. Cu Non-Stop 5G, performanţă puternică, design modern şi funcţii de fotografiere avansate pentru a obţine Cadrul Perfect, Y72 5G oferă valoare şi funcţii noi care vor schimba piaţa de smartphone-uri din gama de mijloc.

Excelenţă în fiecare zi cu Y72 5G

Seria Y oferă funcţii excelente pentru utilizare zilnică şi divertisment şi a devenit foarte repede apreciată în Europa. Această serie a schimbat standardul pentru smartphone-urile din gama de mijloc, prin performanţa bateriei, experienţa oferită de camera foto şi design-ul deosebit. Creat pentru experienţă 5G rapidă, performanţă robustă, funcţionare uşoară şi download-uri rapide, Y72 5G continuă succesul gamei lansate anul trecut.

Fie că intraţi online sau folosiţi sistemul de operare inteligent şi intuitiv Funtouch, bazat pe Android 11, conectivitatea rapidă 5G, MediaTek Dimensity 700 şi memoria RAM de 8GB vă oferă o experienţă rapidă şi fără blocaje. De asemenea, telefonul oferă spaţiu de stocare intern de 128GB şi poate fi extins cu un card micro SD pentru a oferi spaţiu suficient pentru aplicaţii, fotografii şi filmări. Ţinând cont de
feedback-ul pozitiv primit pentru generaţia din 2020, noul Y72 oferă aceeaşi baterie de capacitate mare, de 5000 mAh, care permite consumatorilor să folosească mai mult dispozitivul între încărcări. Bateria poate fi încărcată foarte uşor cu ajutorul încărcării rapide vivo de 18W.

Camera foto este cea mai importantă

Camera foto este cea mai importantă pentru vivo, creând cele mai bune smartphone-uri pentru fotografiere, la fiecare categorie de preţ şi ajută utilizatorii să surprindă Cadrul Perfect. Când utilizatorii trăiesc momente deosebite vor ca fotografiile şi filmările lor să surprindă acest lucru, chiar dacă sunt fotografi amatori sau cu experienţă. De aceea, vivo oferă smartphone-ul potrivit pentru fiecare client şi adaptat la nevoile acestuia. Y72 5G respectă perfect această idee şi are un preţ avantajos. Sistemul său de camere foto, poziţionat în partea din spate conţine trei obiective cu patru funcţii principale: Ultra HD, ultragrandangular, bokeh şi macro, și permite utilizatorilor să surprindă diverse scene de la orice distanţă. Camera principală cu rezoluţie mare de 64 de megapixeli asigură stabilizare electronică a imaginii pentru fotografii şi filmări clare. Datorită modului Super Night, utilizatorii pot surprinde scene nocturne intense şi clare. Pentru fotografii cu grupuri mai mari şi imagini panoramice puteţi folosi camera de 8 megapixeli cu obiectiv grandangular, în timp ce camera cu obiectiv macro vă ajută să vedeţi lumea dintr-o altă perspectivă şi să fotografiaţi de la doar 4cm, pentru prim-planuri interesante. Camera frontală de 16 megapixeli completează sistemul de camere şi oferă selfie-uri clare chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Design modern, sofisticat

Datorită detaliilor precum ecranul FHD+ de 6,58 inchi pentru vizualizare la calitate deosebită, scanerul de amprentă rapid şi rezistent amplasat în spate şi culorile în degradé ale versiunii Dream Glow sau eleganţa versiunii Graphite Black, Y72 5G oferă un aspect şi o experienţă premium.

Modelul vivo Y72 5G va fi disponibil incepând cu data de 10 iunie 2021, cu preţ recomandat de 1699 lei și va aduce și o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 200 lei discount pentru achiziție.

Despre vivo

vivo este una dintre cele mai mari companii tehnologice din lume, iar activitatea sa comercială se concentrează în special pe dispozitive şi servicii inteligente. vivo şi-a propus să conecteze utilizatorii din toată lumea, prin crearea de telefoane inteligente interesante şi inovatoare, precum şi accesorii pentru acestea, dar şi prin servicii care să integreze tehnologia şi designul în moduri unice şi creative. Respectând valorile de bază ale companiei, care includ inovaţie, orientare spre client şi benfen*, vivo a implementat o strategie de dezvoltare sustenabilă pentru a deveni un lider mondial de lungă durată.

Cu sediul central în China şi o reţea de 10 centre R&D în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai, Xi’an, Taipei, Tokyo şi San Diego, vivo se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii de ultimă generaţie, inclusiv 5G, inteligenţă artificială, design industrial, fotografie şi alte tehnologii în curs de dezvoltare. De asemenea, vivo a înfiinţat cinci hub-uri de producţie (inclusiv un centru de producţie autorizat de brand), în China, Asia de sud şi sud-est, cu o capacitate de producţie anuală de aproape 200 de milioane de telefoane inteligente. În acest moment, vivo şi-a extins reţeaua de vânzări în peste 40 de ţări şi regiuni şi este apreciat de peste 400 de milioane de utilizatori din toată lumea.

*“Benfen” este un termen care descrie filosofia „să facem lucrurile corect şi să le facem bine“ care este descrierea ideală a misiunii vivo de a crea tehnologie pentru binele comun.

Pentru nouăţi despre vivo, accesaţi https://www.vivo.com/eu/about-vivo/news

Contacte media:

Andreea Stăicuț