COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat

NORD PARC SRL,  cu sediul în Bucureşti Sectorul 2, Strada ŢEPEŞ VODĂ, Nr. 100, BIROUL NR.3, Etaj 1, număr de înmatriculare în Registrul Comerţului J40/13699/2004, C.U.I. 16706526, beneficiară a proiectului cu SMIS 118938 ” EZVOLTAREA ECONOMICA A SC NORD PARC SRL PRIN ACHIZITIA DE NOI ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE SI DIVERSIFICAREA ACTIVITATILOR” finantat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2- Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1- Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, vă informeaza prin prezenta disponibilitatea sa a ocupa cel putin 1 loc de munca, cu personal din regiunea ITI, pentru urmatoarele tipuri de posturi:

• Inginer mecanic, cod COR 214401
  • Masinist la masini pentru teramente, cod COR 834201
  • Lucrator calificat in domeniul lucrarilor de constructii, in speta lucrari de pregatire a terenului

Locul de munca este pe perioada nedeteminata, norma de munca 8ore/zi,constituind un avantaj experienta relevanta a candidatilor in domeniul identificat.

De asemenea, mentionam ca reprezinta un avantaj persoanele care:

• Nu au mai avut un loc de munca in ultimele 6 luni
  • Au varsta cuprinsa in 15-24 ani
  • Au varsta de peste 50 ani

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Municipiul Tulcea, Strada TABEREI, Nr. 24, camera nr. 1, județul Tulcea, România,

telefon: 0722253543

e-mail: nordparc2017@gmail.com