COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Cluj, Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Maramureş;

Achiziționarea unui apartament modern, a unui teren sau a unei case nu este un lucru simplu! Necesită timp, răbdare, analiza multor oferte, discuții, negocieri, întâlniri, credite, negocieri cu băncile și multe alte lucruri de genul acesta.

Cine vă poate ajuta în mod constructiv în așa fel încât să nu plătiți un preț prea mare sau să nu faceți o achiziție într-o zonă mai puțin bună?

Bineînțeles, sunt foarte utile recomandările prietenilor sau recomandările colegilor, chiar și cele ale rudelor. Cu toate acestea, ei nu cunosc ofertele din toate zonele orașului respectiv, nu cunosc ofertele băncilor, nu știu să negocieze cu proprietarii și nu știu nici să evalueze un imobil mai vechi.

Ce este recomandat să faceți în această situație?

O agenție imobiliară profesionistă vă poate ajuta foarte mult în această situație. Este foarte adevărat că oferta companiilor de genul acesta este foarte bogată. Dar, trebuie să fiți foarte atenți și să puneți foarte multe întrebări înainte de a decide cu cine colaborați.

Vă recomandăm ca atunci când alegeți agenția imobiliară să aveți în vedere câteva lucruri pe care noi le considerăm utile. Este foarte important ca, mai ales dacă locuiți într-un oraș mare cum este Iașiul, oferta agenției colaboratoare să fie diversificată. Este important să aveți cât mai multe posibilități de analizat. În felul acesta puteți face o alegere avantajoasă din multe puncte de vedere.

După ce ați ales una din cele mai bune agentii imobiliare Iasi asigurați-vă că agenții imobiliari au suficientă experiență. Puteți solicita agenției imobiliare acest lucru fără probleme!

Vă recomandăm să solicitați persoanei care urmează să vă prezinte ofertele detalii amănunțite despre cartierul unde urmează să vă mutați, detalii despre tipul construcției, nivelul de rezistență la eventuale seisme, cele mai apropiate mijloace de transport, cele mai apropiate centre comerciale, etc.

Dacă este cazul, tot agentul imobiliar vă poate recomanda serviciile unui evaluator imobiliar bun cu care a mai colaborat pentru a primi o evaluare sigură a imobilului de care sunteți interesat. Oferta de case și apartamente de vanzare Iasi este foarte mare ca în orice localitate dezvoltată și aglomerată. Însă nu orice apartament sau casă reprezintă și o investiție imobiliară bună astăzi.

Recomandări!

Este foarte bine să întrebați reprezentantul agenției imobiliare dacă este mult mai avantajos să faceți o achiziție într-o zonă rezidențială nouă și chiar în care anume sau dacă este mai recomandat să investiți într-un imobil mai vechi.

Dacă doriți să achiziționați un spațiu de birou sau un teren, un spațiu comercial mai important care costă foarte mult, rugați agentul imobiliar să verifice actele proprietății sau să vă spună ce trebuie să faceți chiar dumneavoastră pentru a nu avea surprize neplăcute. Același lucru este valabil și dacă aveți nevoie de servicii imobiliare de tip închirieri apartamente sau spații comerciale.

Pentru toate aceste categorii de servicii Agenția Fix Imobiliare din Iași poate reprezenta o alegere excelentă! Este o companie imobiliară care oferă servicii imobiliare la cele mai înalte standarde. Pe site-ul companiei veți găsi un verificator de risc seismic precum și un calculator de taxe notariale. Comisionul practicat de această agenție pentru achizițiile realizate în zonele rezidențiale noi este 0%.

SUCCES la achiziții imobiliare rentabile!