COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Cluj, Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Maramureş;

Cu o experiență de peste 18 ani, compania TRANSCAR SRL reușește întotdeauna cu succes să surprindă în mod foarte plăcut clienții cu servicii de transport și servicii de închiriat autocare și microbuze de foarte bună calitate.

În afară de aceste tipuri de servicii, compania oferă inclusiv servicii de transport la și de la aeroport, servicii de transport copii, transport angajati, transport ecumenic, transport business, închirieri microbuze pentru vacanțe, închirieri microbuze sau autocare pentru evenimente speciale, etc.

Servicii europene de transport copii.

Reprezintă o categorie importantă de servicii! Cu ajutorul companiei TRANSCAR SRL puteți organiza pentru copii excursii minunate oriunde în țară sau în străinătate. Serviciile companiei de inchirieri autocare Bucuresti sunt cu adevărat europene. Parcul auto pe care îl deținem este format din autocare moderne de tip Mercedes, ISUZU, Volvo, IVECO, etc. Sunt dotate cu toalete onboard, cu instalații de aer condiționat moderne, cu instalații de iluminat pentru citit, sonorizări DVD, etc. Copiii se vor simți foarte bine pe tot parcursul călătoriei!

Șoferii cu care această companie colaborează sunt experimentați, foarte politicoși si prietenoși cu copiii. Pot fi organizate și excursii cu un număr mai mic de persoane. Pentru acest lucru vă oferim serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti. Și acestea sunt foarte moderne și bine întreținute.

Toate verificările și inspecțiile tehnice sunt realizate la zi!! Autocarele și microbuzele sunt bine întreținute!! Prețurile practicate de această companie includ atât cheltuielile pentru combustibili, cheltuielile pentru șofer, cele pentru taxe precum și pe cele pentru asigurări. Acestea sunt opționale. Este suficient să discutați cu un reprezentant din cadrul companiei pentru a afla ce tip de asigurări puteți încheia pentru grupul dumneavoastră chiar acum.

În situația în care aveți nevoie de mașini și șoferi experimentați pentru a transporta copiii la școală, grădiniță, after school, liceu sau școli speciale nu ezitați să apelați tot la serviciile companiei TRANSCAR SRL. Compania poate organiza și astfel de transporturi pentru copii. Șoferii colaboratori sunt foarte atenți și prietenoși cu copiii și au foarte multă experiență adunată de-a lungul timpului.

Servicii de transport la aeroport și de la aeroport.

Dacă organizați o excursie cu avionul și dacă aveți nevoie de servicii de transport la aeroport pentru un grup, vă rugăm să contactați imediat un reprezentant al acestei companii la numărul de telefon postat pe site sau să trimiteți un email. Există posibilitatea de a vă transporta grupul în condiții de siguranță si confort, indiferent de mărimea lui, la orice aeroport din România. Același lucru este valabil și pentru preluarea grupului de la orice aeroport din România.

În afară de aceste tipuri de servicii, menționăm faptul că serviciile de transport oferite de compania TRANSCAR SRL sunt foarte potrivite și pentru organizarea de excursii în scop religios.

Multă lume probabil se întreabă, unde pot fi contractate toate aceste servicii moderne de transport. Răspunsul este simplu, în următoarele orașe: București, Ilfov, Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Videle și Roșiorii de Vede.

Solicitați acum oferta companiei pentru orice tip de servicii de transport sau închirieri microbuze și autocare. DRUM BUN și călătorie plăcută în condiții sigure și moderne!!