COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Cluj, Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Maramureş;

Prin semnarea parteneriatului cu compania globală de servicii de plată, American Express, Alpha Bank Romania oferă comercianţilor locali oportunităţi de creştere prin accesul la o noua categorie de detinăţori de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor.

Reţeaua globală AMEX acoperă peste 150 de ţari şi regiuni, fiind unul dintre cei mai mari emitenţi de carduri, cu peste 114 milioane de carduri emise în întreaga lume.

Plasând evoluţia în centrul valorilor sale, Alpha Bank Romania continuă să îşi consolideze poziţia pe piaţa de plăţi, în linie cu tendinţele globale, răspunzând astfel cererii tot mai mari de soluţii de plată digitale.

Această serie de inovaţii a presupus multiple lansări pe piaţa locală, cum ar fi lansarea primei soluţii SoftPOS din România - Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii soluţii „Instant Money Back" pe platformele online eMag şi Fashion Days împreună cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments şi certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, în parteneriat cu Printec România, în paralel cu extinderea progresivă a tehnologiei bancare self-service în unităţile sale teritoriale.

Pentru informaţii suplimentare despre serviciile de acceptare la plată a cardurilor oferite de Alpha Bank Romania, puteţi accesa urmatorul link: https://www.alphabank.ro/imm/servicii/pentru-comercianti/pos

_______________

Despre Alpha Bank Romania

ALPHA BANK ROMANIA este o bancă universală, care oferă o gamă largă de servicii şi produse financiare atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, prin intermediul unei reţele de Sucursale situate în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

ALPHA BANK ROMANIA contribuie în mod activ la dezvoltarea sectorului bancar, cu iniţiative care includ lansarea primei ipoteci cu rată fixă pe 10 ani la începutul anilor 2000, ceea ce a dus la crearea pieţei locale a ipotecilor.

Informaţii suplimentare: Departamentul PR | presa@alphabank.ro | 021 455 7028