Haide să fim fresh împreună! Haide să ne reînnoim garderoba printr-un singur click. Vine căldura și simți nevoia de ținute noi, de haine cu personalitate? shopeo.ro te așteaptă cu multe oferte pentru tine și familia ta.

Avem diferite produse pentru orice persoană, pentru orice gust, de la mic la mare. Printre produsele vestimentare regăsim, pe site-ul shopeo.ro, veste, hanorace, cardigane, jachete, cămăși, pantaloni, fuste, costume de baie, salopete, pantaloni scurți, încălțăminte, accesorii, dar și genți.

Este un lucru demonstrat că doamnele au o afinitate pentru genți. Dacă am discuta despre istoria genților, putem spune că erau un simbol al statului social. Credeți că încă mai putem discuta despre așa ceva? Ne uitam cu admirație sau cu invidie la ținuta doamnelor, din jurul nostru, dar ne concentrăm mai ales pe accesorii și genți. Oare gențile chiar arată încă statutul social? Forma, mărimea, culoarea ne definesc personalitatea? De-a lungul istoriei, gențile și-au modificat structura, la început erau mici ”portofele’’ în care aristocrația ținea monede și parfumuri. Cu cât erau mai sofisticate aceste accesorii, cu atât persoana își demonstra bogăția. Abia la mulți ani diferență, femeile realizează importanța micilor borsete și încep să le decoreze rafinat.

Așadar, aspectul genții primește o confirmare a statutului social, iar acest aspect se păstrează și în zilele noastre, întrucât geantă, ceasul și pantofii sunt elemente care pot evidenția poziția socială.

Voi sunteți de aceeași părere? Atât de mult s-a schimbat percepția asupra modei? Așa este, moda a evoluat, la fel și educația estică a femeilor, iar dacă la început gențile erau accesorii pentru depozitarea celor mai importante lucruri, acum geanta a devenit statement, o declarație de stil și o modalitate prin care o femeie vorbește despre personalitatea ei.

Tu ce relație ai cu geanta ta? Ți-ai găsit geanta potrivită personalității tale? Crezi că este dificil să găsești geanta potrivită pentru tine? Geanta a fost dintotdeauna accesoriul care a arătat puterea femeii, dar multe dintre piesele de rezistentă ale garderobei feminine au fost purtate la început de bărbați. Putem spune că la fel s-a întâmplat și cu geanta care astăzi este completarea unei ținute feminine.

Astăzi, exista o varietate de modele de genți de damă, de asemenea, genți pentru bărbați, dar și pentru copii. Zilele acestea, gențile sunt purtate de doamne, dar și de bărbați. Gențile de damă se găsesc în mii de modele și preturi, însă sunt doar câteva care cuceresc astăzi inimile tuturor reprezentantelor, modele pe care le găsiți pe Shopeo.

O geantă este indispensabilă prin aspectul practic, marile diferențieri apar în autenticitatea calității și stilului. Gențile cu design elegant, accesorii fine și barete elaborate reprezintă o complimentare personală, o afirmație a caracterului deosebit. Iar cum geanta pentru o femeie este precum o prietenie de durată, alegerea unei genți potrivită pentru tine este afirmația că o femeie merită întotdeauna ce e mai bun și frumos. Știm că alegerea de a cumpăra o geantă nu este ușoară, însă dacă îți alegi o geantă care te scoate în evidență de pe shopeo, aceasta poate însemna o adevărată declarație de stil, dar și rafinament feminin.