Huawei şi EVERNEX au semnat de la distanţă un memorandum de acord privind serviciile HUAWEI CLOUD şi AI. La ceremonia de semnare au participat Li Peng, preşedintele diviziei Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord, Zhou Yilin, vicepreşedinte al diviziei de servicii Huawei Cloud şi AI şi Qi Weining, director al diviziei de servicii Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord. Conform acordului, EVERNEX va furniza servicii pentru clienţii Huawei Cloud şi AI în Europa.

Qi Weining, director al diviziei de servicii Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord şi Klaus Stockert, CEO al EVERNEX Technology Dept, au convenit asupra formei finale şi au semnat acordul de servicii.

Acordul precizează că cele două părţi vor lucra împreună pentru a construi o reţea paneuropeană de livrare şi de service folosind cele mai bune servicii din industrie, oferite de Huawei şi acoperirea paneuropeană in privința service-ului, oferită de EVERNEX. Împreună, Huawei şi EVERNEX vor oferi clienţilor servicii de înaltă calitate şi de încredere, iar acest parteneriat va ajuta ambele companii să îşi extindă colaborarea în domenii noi şi să crească profitabilitatea.

Ceremonia de semnare a fost găzduită de Li Peng, preşedintele diviziei Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord, care a prezentat strategia globală a Huawei pentru servicii Cloud şi AI. Li Peng a declarat: Huawei va construi o structură "One Cloud, Two Wings, Two Engines" şi va forma un ecosistem industrial deschis. Serviciile HUAWEI CLOUD şi AI se dezvoltă continuu, iar strategia noastră unitară pe termen lung este să rămânem alături de partenerul nostru de service şi să continuăm construirea ecosistemului de servicii.

Klaus Stockert, CEO al EVERNEX Technology Dept, şi-a exprimat încrederea în continuarea cooperării, a prezentat viziunea sa în legătură cu tendinţele de dezvoltare şi speră ca, împreună cu Huawei, să construiască un ecosistem de servicii Cloud şi AI care să domine noua eră a procesării inteligente.

În continuare, Zhou Yilin, vicepreşedinte al diviziei de servicii Huawei Cloud şi AI, a mulţumit companiei EVERNEX pentru colaborarea de-a lungul anilor, apoi a prezentat planul general al HUAWEI pentru servicii CLOUD şi AI și promovarea HSPP, exprimându-şi încrederea în colaborarea dintre cele două companii.

În cele din urmă, Qi Weining, director al diviziei de servicii Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord, a lăudat colaborarea din trecut dintre Huawei şi EVERNEX şi şi-a exprimat dorinţa de a continua alături de EVERNEX pentru a oferi servicii de înaltă calitate în întreaga Europă.

Semnarea online a acordului creşte încrederea partenerilor de servicii ai Huawei. Semnarea acestui acord marchează continuarea cooperării strategice dintre EVERNEX şi Huawei pentru servicii de Cloud şi AI. Împreună cu EVERNEX, Huawei le va oferi clienţilor servicii de calitate deosebită, la standarde înalte.

Despre Huawei

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Cu soluții integrate pe patru domenii cheie - rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud - ne-am angajat să aducem tehnologia digitală fiecărei persoane, case și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creăm o valoare de durată pentru clienții noștri, facem eforturi pentru a oferi posibilități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Investim masiv în cercetarea de bază, concentrându-ne pe descoperiri tehnologice care conduc lumea înainte. Avem 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

alexandra@thegoodcompany.ro