Comunicat de presă

În seria conferințelor „Dezvoltare și Inovare în Afaceri”, ajunsă la cea de-a cincea ediție, Revista Patronatului Român organizează, în zilele de 24 și 26 Februarie 2021, între orele 16.00-19.30, Conferința Internațională „Lobby și Advocacy în România”.

Conferința se va desfășura în format live/fizic la Grand Hotel Continental București, Calea Victoriei nr. 56 și online pe platforma ZOOM.

Speakerii celor 2 zile ale conferinței sunt nume prestigioase, între care actuali sau foști europarlamentari români precum Marian Jean Marinescu și Ioan Mircea Pașcu, universitari sau practicieni ai domeniului precum Dr. Sorana Pop Păun (LL.M McGill), Albi Alla (Belgia), Fredrik Kampfe (Suedia), Radu Nicosevici (Academia de Advocacy), Andreea Maria Paul (INACO), Alin C. Pop (Institutul Arbitral Român), Iulian Gropoșilă (CNIPMMR), Iulian Chifu, Corneliu Calotă și Alexandru Ionașcu (SNSPA).

Vor fi abordate teme legate de cadrul general și impactul geopolitic al activităților de Lobby și Advocay, reglementări legislative, inclusiv stadiul legislației românești în domeniu, argumente pro și contra pentru legiferarea activităților de Lobby și Advocacy, practica lobbyingului la nivel european sau la nivel național în țări cu tradiție precum Belgia, Austria, Suedia.

Persoanele interesate de acest domeniu de activitate, esențial pentru succesul în economia globalizată în care evoluează companiile din România, sunt invitate să urmărească dezbaterile celor două paneluri ale conferinței care vor fi transmise parțial live pe pagina de social media a Revistei Patronatului Român, pe canalul de Youtube „Revista Patronatului”.

Date fiind restricțiile în vigoare privind reuniunile cu un număr însemnat de persoane, cei care doresc să participe fizic la lucrările conferinței, jurnaliști sau specialiști în domeniu, sunt rugați să contacteze organizatorii pe email.

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/lobby-si-advocacy-in-romania/

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor media și ai partenerilor: Revista CAPITAL, Financial Intelligence, JustNews, Lumea în Știri, Pallas Athena – revistă de cultură, șah și business, cezariulian.ro – blog „Inspirație Pentru Afaceri”, Editura C.H. Beck, Institutul Arbitral Român, Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar.

Iulian Small & Smart Business SRL