Marți, 24 noiembrie, și miercuri, 25 noiembrie, sunt programate primele meciuri din retur în faza grupelor Ligii Campionilor. Este vorba despre runda a 4-a în competiție, moment în care încep să se contureze solid pozițiile în clasament în fiecare grupă. Sunt formații care au avut o evoluție perfectă (Bayern Munchen, Manchester City, Liverpool și Barcelona), dar și echipe care nu au câștigat nici măcar un punct (Marseille și Midtjylland). Iată mai jos cele mai interesante meciuri de urmărit marți și miercuri seară în UEFA Champions League, de la ora 22:00.

Dinamo Kiev - FC Barcelona: Mircea Lucescu ar putea face un meci mare

Dinamo Kiev are o șansă reală de a face un meci mare cu Barcelona. Contextul este destul de bun pentru gazde. În primul rând, Barcelona ar putea juca mai relaxat, căci este lider în grupă, cu 9 puncte din tot atâtea posibile, deci fără emoții cu privire la calificare. O victorie sau măcar un egal ar conta mai mult pentru gazde. Apoi, în meciul tur catalanii s-au impus la limită pe Camp Nou, scor 2-1, ceea ce arată că Dinamo Kiev nu este un adversar foarte accesibil. Ar mai putea conta și faptul că Barcelona nu a convins în ultimele meciuri din La Liga, unde în ultima lună a cedat în ambele derby-uri cu echipe din Madrid - Real și Atletico.

PSG - Leipzig: Vicecampioana Europei are nevoie de victorie

Aflată abia pe locul 3 în grupa H, PSG trebuie să câștige meciul cu Leipzig pentru a-și păstra șanse de calificare în primăvara europeană. În caz contrar, vicecampioana Europei și campioana Franței ar putea să provoace o surpriză majoră în Champions League, părăsind competiția din această fază incipientă. Leipzig a câștigat cu 2-1 în meciul tur, dar nu are evoluții pozitive în cele mai recente deplasări. Un bun exemplu este înfrângerea suferită la Manchester, unde United a câștigat cu 5-0. Utilizând funcția de creare pariu pe Unibet, se poate ajunge la o cotă excelentă (2.63) pentru un pariu Victorie PSG și Ambele marchează. Un astfel de scenariu este foarte posibil, dacă ținem cont de jocul ofensiv al oaspeților, dar mai ales de valoarea superioară a gazdelor.

Bayern Munchen - Salzburg: așteptări pentru multe goluri

În meciul tur de la Salzburg, Bayern a câștigat cu 6-2. Acum, la Munchen, este foarte posibil să se consemneze un nou festival de goluri. Bavarezii au 9 puncte din 3 meciuri și vor juca probabil mai mult pentru spectacol. Salzburg a marcat în fiecare dintre ultimele 10 partide jucate în deplasare, deci este foarte posibil să o facă și în acest meci. Însă Bayern probabil se va impune și o va face la scor, având o medie de 3.4 goluri marcate în ultimele 10 meciuri pe Allianz Arena. La pariuri online se pot astfel căuta variante legate de numărul de goluri și opțiuni precum Ambele marchează.

Inter Milano - Real Madrid: cel mai tensionat meci al săptămânii

Cu siguranță este cel mai așteptat meci al etapei a 4-a din grupele Ligii Campionilor! Inter Milano are doar 2 puncte în grupa B și ocupă ultimul loc, iar adversara sa, Real Madrid, are 4 puncte, fiind clasată pe poziția a 3-a în clasament. Sunt poziții deloc onorabile pentru formațiile de la care existau mari așteptări înainte de startul competiției. Pentru Inter, situația este chiar dramatică, italienii având nevoie de victorie în acest meci jucat pe teren propriu. Un rezultat de egalitate ar avantaja mai degrabă oaspeții. Meciul va fi cu siguranță unul echilibrat, în tur spaniolii câștigând cu scorul de 3-2. Pasionații de pariuri ar putea încerca o variantă pe baza funcției Creare Pariu la agenția Unibet: 1x și Ambele marchează, cotă totală de 2.00.

Champions League aduce multe oportunități la pariuri online pe platforma Unibet. La fiecare partidă există în jur de 300 de selecții dintre care se pot alege variante pentru biletul zilei. Promoțiilor precum 25 RON Bonus pentru pariurile de minim 50 RON pe UEFA Champions League sau Predictor 125.000 RON, li se adaugă alte avantaje speciale la Unibet. De exemplu, este mai comod să pariezi când știi că te poți răzgândi pe baza funcției Cash Out 100% pre-meci. Demn de menționat este că Apple Pay, tehnologie de plăți recent lansată în România, este disponibilă pentru depuneri la Unibet cu 0% comision, variantă extrem de comodă pentru utilizatorii de iPhone și iPad.

TIPZOR SRL