COD GALBEN: 25-11-2020 Intre 07:45 si 09:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m in Județul Teleorman; COD GALBEN: 25-11-2020 Intre 06:40 si 10:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Dolj;

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești şi Alexandrion Group va continua și pe parcursul sezonului 2020-2021, intrându-se, astfel, în cel de-al șaptelea an al existenţei sale.

„Suntem bucuroși să anunțăm continuarea acestei vechi colaborări. Alexandrion Group face parte, deja, dintre prietenii tradiționali ai clubului nostru și ne onorează faptul că s-a luat decizia prelungirii acestui parteneriat.

Sperăm să ne îndeplinim obiectivele sportive, să promovăm la finalul acestui campionat, astfel încât, din sezonul viitor, să mergem împreună mai departe, dar cu Petrolul fiind acolo unde îi este locul, adică în primul eșalon”, a precizat președintele clubului ploieștean, Costel Lazăr.

După o colaborare care a început în 2014 și care a durat, fără întrerupere, până astăzi, directorul de marketing sportiv si comunicare al Alexandrion Group, Valentin Popescu, a declarat că Grupul Alexandrion va susține și în sezonul 2020-2021 echipa din Ploiești.

“Suntem încântați de parteneriatul cu FC Petrolul, nu numai pentru că prin Alexandrion Group şi Fundația Alexandrion avem o asociere de lungă durată cu fotbalul, dar și pentru că aceasta reprezintă spiritul, încrederea și angajamentul, care sunt fundamentul afacerii noastre.

Vom susține în continuare Petrolul. Suntem alături de echipă de 6 ani și vom rămâne partener al Petrolului. Vom sărbători împreună revenirea in Liga I! Prahova este și casa noastră”, a afirmat Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv și comunicare al Alexandrion Group.

Despre Alexandrion Group şi Fundaţia Alexandrion:

Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion a avut de-a lungul timpului parteneriate atât cu echipe de handbal (U Alexandrion Cluj și CSA Steaua Alexandrion), cât şi cu echipe de fotbal (Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timișoara, Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, Metaloglobus București, Unirea Urziceni, Steaua Bucuresti și Dinamo Bucuresti). Unele dintre aceste parteneriate se derulează şi ȋn prezent. Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion susține, de asemenea, și alte sporturi, precum golf, rugby, ciclism, box, polo, volei, tenis de câmp etc. Ani la rând am sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade, organizate la Atena, Londra și Beijing.

Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, reprezintă cea mai importantă gală a sportului românesc, iar cea de-a cincea şi cea mai recentă ediţie a avut loc în februarie 2020. Alexandrion Group, prin Fundaţia Alexandrion, este unul dintre cei mai importanţi susţinători ai sportului românesc, ȋn rândul companiilor din România. În medie, ȋn ultimii 5 ani am dedicat sportului peste 200 de acţiuni anuale şi am oferit peste 100.000 de mingi de fotbal, handbal, baschet, rugby sau volei, iubitorilor de sport.