Angajații companiilor care oferă beneficii de sănătate prin intermediul platformei SanoPass pot accesa, începând de luna aceasta, în mod gratuit, în baza abonamentului, serviciile iTherapy - prima platformă online destinată persoanelor interesate să obțină echilibrul adecvat între viața personală și profesională.

iTherapy, primul ”Uber” de servicii integrate de psihoterapie și wellbeing și SanoPass, platforma care conectează, digitalizează și customizează beneficiile de sănătate oferite de către companii propriilor angajați, au semnat un parteneriat strategic în baza căruia abonații SanoPass își vor putea îmbunătăți stilul de viață prin sfaturi oferite de psihologi și specialiști în nutriție. iTherapy se alătură astfel celor aproximativ 700 de clinici medicale înscrise pe platforma SanoPass până în prezent .

Parteneriatul cu SanoPass ne onorează și confirmă că iTherapy reprezintă o soluție adecvată momentului dificil pe care îl traversăm la nivel global dar și în perspectivă. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a aduce expertiza echipei noastre formate din psihologi, nutriționiști și specialiști în wellbeing acolo unde este nevoie dar și că putem oferi sfaturi rapide sau anamneza nevoii clientului, îndrumându-l către cel mai potrivit terapeut. Estimăm că un număr de peste 500 de clienți Sanopass vor apela la serviciile oferite de noi, până la finalul anului”, a declarat Silviu Dan Durbacă, psiholog, fondator iTherapy.

În baza parteneriatului, în aplicația SanoPass va fi instalat un buton de apelare rapidă a specialiștilor platformei iTherapy. Abonații Sanopass vor beneficia de toate serviciile de psihoterapie de pe platformă, singura diferență constând în faptul că programarea se face exclusiv prin telefon, iar clientul nu va achita serviciile prin plată online către iTherapy.

Obiectivul nostru este acela de a ne consolida poziția de lider pe segmentul platformelor de beneficii de sănătate dar alegem atent parteneriatele pe care le încheiem. iTherapy este un concept și un model de business similar nouă, vin cu o viziune nouă, digitală și o expertiză compatibilă, sunt partenerul potrivit nouă pe termen lung”, a declarat Andrei Vasile, co-fondator SanoPass.

Lansată în 2019, SanoPass a devenit rapid cea mai mare platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților. Abonamentele SanoPass includ servicii de medicina muncii, consultații și investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

Platforma își propune să ofere abonaților libertate de utilizare a serviciilor medicale într-o rețea de peste 1.000 de clinici și cabinete private din țară până la finele anului 2020.

Despre:

Lansată în prima parte a acestui an, iTherapy pune la dispoziția persoanelor și organizațiilor o echipă mixtă de specialiști cu competențe diferite dar complementare - psihologi, specialiști în wellbeing și dezvoltare personală – și servicii integrate, personalizate pe nevoile identificate pentru fiecare persoană în parte. iTherapy este gândită să funcționeze ca un hub destinat specialiștilor dispuși să ofere consultații prin intermediul ”biroului virtual”, cu pachete de servicii individuale și mixte ca expertiză, pe mai multe paliere de tarife, funcție de complexitatea proiectelor individuale.

Pentru mai multe informații accesați www.i-therapy.ro

www.i-therapy.ro