COD PORTOCALIU: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:25 si 15:30 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35-40 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 15:30 se va semnala local vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 16:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 55...60 km/h in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 15:30 se va semnala local vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 15:00 se va semnala vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici in Județul Arad, Județul Hunedoara;

Exista multe intrebari legate de cele mai eficiente modalitati pentru eliminarea microorganismelor daunatoare din incaperi. Ce produse de dezinfectare ar trebui sa fie folosite, cat de des este necesar sa fie utilizate, ce zone sunt mai predispuse la contaminare, iar lista poate continua. Necesitatea unei dezinfectari riguroase nu poate fi ignorata in aproape niciun spatiu public, cu precadere in clinici, cabinete, studiouri, sali de fitness, saloane de infrumusetare sau orice spatiu de lucru.

Pentru a asigura igienizarea si distrugerea completa a microorganismelor din mediile cu risc de contaminare biologica, Polti sare in ajutorul companiilor prin intermediul Tehnologiei brevetate Superheated Chamber. Aceasta se face remarcata in domeniul dedicat unor astfel de produse de dezinfectare gratie functiilor pe care le imbina.

Prin generarea unui abur saturat si supraincalzit in interiorul boilerului Polti Sani System Business, care atinge o temperatura la iesire de pana la 180°C, aceasta tehnologie este capabila sa elimine pana la 99,99%  dintre virusuri, germeni, bacterii, ciuperci si spori.

Produsele de dezinfectare Polti, precum aparatele Polti Sani System, dezinfectantii si sistemele de igienizare cu abur, sunt patentate si dezvoltate in colaborare cu Facultatea de Medicina si Chirurgie a Universitatii din Pavia, Italia. Mediile cu risc de contaminare biologica pot fi dezinfectate cu o mare eficienta prin intermediul aparatelor cu abur profesionale, care sunt dedicate unui astfel de scop.

Capacitatea fantastica a aparatelor de curatat cu abur Polti este dovedita prin experimentele efectuate in laboratoare. Conform rezultatelor obtinute in urma testelor realizate pe cele mai raspandite microorganisme, se atesta faptul ca aceste aparate sunt capabile sa omoare si sa elimine pana la 99,99% din virusuri, germeni si bacterii. S-a dovedit, prin intermediul datelor stiintifice si a rezultatelor experimentale, ca aburul produs poate distruge chiar si temutul coronavirus (Covid-19).

Pentru prezentarea Tehnologiei brevetate Superheated Chamber, Polti organizeaza un eveniment LIVE, care va fi transmis pe pagina de Facebook Polti Romania, luni - 27 iulie, de la ora 10:00. Acesta este adresat companiilor de curatenie, clinicilor si tuturor persoanelor juridice interesate de gasirea unor solutii naturale pentru dezinfectarea birourilor si a spatiilor publice. Aceasta tehnologie se face remarcata pe piata produselor de dezinfectare, iar capacitatea sa uluitoare de eliminare a 99,99% dintre microorganisme este dovedita prin teste de laborator si date stiintifice.

De mai bine de 40 de ani, compania ofera solutii ecologice si produse de inalta calitate. Grupul Polti se dedica realizarii aparatelor electrocasnice moderne, care sa nu dauneze naturii. Fondata de catre Franco Polti, compania este, astazi, prezenta in 52 de tari din intreaga lume prin filiale si distribuitori.

Toate aparatele Polti, inclusiv aceste produse de dezinfectare, sunt concepute pe baza a trei mari considerente: eficienta, depasirea asteptarilor tuturor clientilor si grija pentru mediul inconjurator. Compania ofera o gama variata de produse revolutionare, precum aspiratoare cu abur, statii de calcat cu abur si aparate de curatat profesionale. Acestea pot fi utilizate atat in locuinta personala, cat si in spatii des circulate, precum hoteluri, moteluri sau pensiuni. Pentru astfel de locatii, exista o gama diversa de echipamente dedicate, toate acestea fiind dotate cu accesorii aferente de cea mai buna calitate.

Polti