Mediul de business din Cluj-Napoca poate beneficia de servicii profesionale de curățenie oferite de compania Forbec Services, care în acest an  a intrat sub management elvețian. Dincolo de serviciile de înaltă calitate care au consacrat firma în ultimii 10 ani, noua formulă promovează și mai puternic standardele calitative de top în întreaga activitate de servicii profesionale de curățenie și întreținere, spălare mochete și curățenie industrială.

Forbec Services este dedicată mediului de afaceri, oferind servicii B2B la nivel premium, adaptându-se nevoilor clienților în funcție de specificul activității acestora, flexibilitatea fiind un argument extrem de relevant pe această nișă de servicii. Reprezentarea exclusivă a segmentului business permite soluții dedicate la cel mai înalt nivel de calitate. Mai mult decât atât, o dovadă a profesionalismului este răspunsul rapid la solicitările de oferte introduse online de clienții noi. Pe forbec.ro se poate completa un formular, iar oferta este transmisă în doar 60 de secunde! Rapiditatea este un atribut care se regăsește și în prestarea efectivă a serviciilor de curățenie birouri și curățenie industrială, însă cu mare atenție la detalii - rețeta perfectă pentru eficiență.

"Dorim să satisfacem toate exigențele firmelor, oferind exclusiv servicii de curățenie pentru companii și doar la nivel premium de calitate. Ne bazăm pe know-how grație partenerului nostru din Elveția, dar și pe experiența unei echipe de profesioniști cu experiență îndelungată în domeniu. Știm că servicii de cea mai bună calitate pot fi posibile doar prin prisma unor investiții în echipamente profesionale de înaltă calitate, alături de oameni bine pregătiți, care acționează profesional pentru ca totul să fie perfect. Personalul nostru este calificat, instruit profesional în customer sevice și foarte experimentat - adică exact ceea ce este necesar pentru servicii de excelență", spun reprezentanții firmei de curățenie Forbec Services.

Cluj-Napoca este cunoscut drept un pol de afaceri foarte important în țara noastră, iar firmele care doresc performanță selectează cu atenție toți colaboratorii. Serviciile de curățenie sunt relevante pentru un mediu de lucru impecabil pentru angajați, dar și pentru o imagine corectă în relația cu clienții. Forbec Services asigură servicii complete, de la curățenie de întreținere, la acțiuni concrete, inclusiv curățenie după constructor. Se poate realiza întreținere industrială sau de sezon, se elimină murdăria din halele de producție, din spațiile de depozitare, spațiile comerciale, din spații de producție.

Echipamentele utilizate sunt exclusiv dispozitive profesionale, care garantează curățenie eficientă. Standarul de calitate elvețiană vizează folosirea de produse premium, inclusiv soluții certificate ECO, prietenoase cu mediul înconjurător. Se utilizează aspiratoare și aparate de injecție – extracție profesionale în cazul serviciilor de spălare mochete. Clienții sunt protejați împotriva riscurilor de orice fel, căci Forbec Services include o poliță de asigurare a bunurilor în cadrul prestării serviciilor de curățenie profesională.

Fie că este vorba de sediul firmei sau de un spațiu industrial sau comercial, Forbec Services garantează servicii de curățenie profesională, adresându-se companiilor cu o ofertă corectă - curățenie impecabilă la prețuri rezonabile. Pachetul de servicii este flexibil și se stabilește în funcție de cerințele clientului, acționându-se cu personal calificat, bine instruit și foarte experimentat, care utilizează echipamente și soluții profesionale de curățenie.

TIPZOR SRL

.