Boxe de inchiriat Bucuresti ! Solutia salvatoare pentru Apartamentele mici sau Afacerile care au nevoie de Spatii mici de Depozitare .

Nevoia depozitarii in Boxe si Spatii depozitare este una reala, pentru Apartamentele Noi.

Solutia unui spatiu depozitare sau boxe de inchiriat este foarte utila, indiferent daca doriti sa depozitati pentru o perioda de timp mobilierul sau obiectele personale din locuinta Dvs., sau in cazul unui Business puteti depozita marfuri produse, materiale sau echipamente. Va prezentam mai jos, cateva exemple de depozitare:

• Boxe de inchiriat Bucuresti
  • Inchiriere cutii
  • Spatii depozitare Bucuresti

1. Boxe de inchiriat pentru Apartamente NOI.

Mutarea intr-un Apartament Nou, include servicii transport, mutari mobila, cutii si obiecte personale. Apartamentele Noi nu mai beneficiaza de boxe sau spatii depozitare si ne aflam in situatii in care nu putem depozita toate obiectele personale, diverse copuri de mobilier sau echipamente sportive.

Daca sunteti pasionati de sporturi ca: Ciclism, Kaiac – Canoe, motociclism etc. chiar nu avem unde sa depozitati toate echipamentele si accesoriile necesare acestor sporturi.

La WeMove.ro, Avem spatiu pentru pasiunile Dvs! inchiriari o Boxa sau un Spatiu Depozitare.

Aveti nevoie de servicii transport, mutari mobila pentru Pers. Fizice sau servicii relocare pentru Firme? Detalii servicii: https://home-relocation.ro/

2. Jucariile copiilor ocupa tot Spatiul din Apartamentul Dvs?

Rezervati un spatiu depozitare si pastrati toate jucariile copiilor dvs! Va veni Timpul cand se va bucura de cele mai frumoase Aminitiri ale copilariei!

3. Spatii Depozitare pentru Business-uri mici si Magazine Online.

Solutia inchirierii unei Boxe sau a unui Spatiu Depozitare este ideala pentru Afacerile mici sau Business-uri care isi desfasoara activitatea online deoarece au nevoie doar de un device prin care sa poata prelua comenzile si de un spatiu in care sa isi depoziteze produsele, ce vor fi expediate ulterior catre clienti.

Un Spatiu Depozit Mic inseamna cheltuieli lunare scazute, care vor permite afacerii dvs. sa se dezvolte in viitor.

4. Situatii de Criza! pentru Business-ul dvs? ..... Relaxati-va!

Avem Spatii Depozitare temporara pentru bunuri, mobila si Echipamente de Birou sau utilaje Productie!

Am invatat ..... Viata ne surprinde pe toti! Dar Noi mergem inainte! Suntem si vom fi mereu Invingatori!

In situatii de Criza Relaxati-va! Avem solutii pentru Depozitare Temporara de bunuri, produse, echipamente, mobilier sau masini si utilaje de productie ale Afacerii dvs cat timp va Redresati sau Reorganizati activitatea. Suntem alaturi de Dvs!

Va prezentam mai jos detaliile si variantele de Spatii Depozitare WeMove:

Dimensiuni Spatii Depozitare WeMove.ro

Spatiile de Depozitare WeMove, sunt dimensionate in functie de nevoia de depozitare a fiecarui client. Astfel avem Boxe depozitare cu capacitate de 5mc, 10mc, 20 mc – pana la 80mc.

Afla ce poti depozita? in aceste Spatii sau Boxe de inchiriat, spre exemplu: canapele, mobilier, frigidere, electrocasnice, echipamente sportive, biciclete, barci, mobilier de birou, documente arhiva, aparatura si echipamente grele sau de volum, echipamente IT, rack-uri, servere etc.

Punem la dispozitia clientilor 5 dimensiuni de boxe de inchiriat:

• Pallet Box: spatiu depozitare 2,5 mc;
  • Small Box: spatiu depozitare 10 mc;
  • Medium Box: spatiu depozitare 20 mc;
  • Large Box: spatiu depozitare 30 mc;
  • Large Box: spatiu depozitare 40 mc.

Siguranta!

Bunurile, obiectele si echipamentele dvs. sunt supravegheate 24/7, aveti acces la ele oricand doriti in fiecare zi a saptamanii de L-S 08:00 - 20:00.

Termen inchiriere

In ceea ce priveste perioada de depozitare, se poate opta pentru termen scurt intre 1-6 luni, sau pentru termen lung 1-2 ani.

Optiunea inchirierii pentru inceput a unei Boxe sau Spatiu Depozitare Mic 10 - 30mc poate inseamna timp suficient in care un Business dvs. sa se dezvolte.

Ulterior, pe masura ce afacerea dvs., se dezvolta si aveti nevoie de un spatiu mai mare, va putem pune la dispozitie spatii depozitare mai mari, cu capacitate de: 80mc, 100mc sau 200mc.

Termenul de 6 luni pentru inchiriere Spatii depozitare este cel mai potrivit pentru Pers. Fizice, care au nevoie de un spatiu depozitare temporara care este util, pana isi renoveaza locuinta, sau se muta intr-un Apartament Nou.

Avantaj Client!

Oferim discount de 25% la Servicii Transport pentru obiectele care se depoziteaza in Boxe de inchiriat WeMove.ro.

Beneficiati de discount 10% pentru plata chiriei in avans pe 6 luni.

Rezerva Online! un Spatiu depozitare

Inchiriere spatii depozitare pentru Firme sau pers. Fizice accesati link-ul de mai jos: https://www.wemove.ro/spatii-depozitare/

Detalii servicii si comenzi:https://www.wemove.ro

Tel. 0756 143 988 I email: comenzi@wemove.ro