COD GALBEN: 26-01-2020 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Popovici Nițu Stoica & Asociații anunță cooptarea în asociere a Irinei Ivanciu începând cu 1 ianuarie 2020.

Irina Ivanciu a devenit Avocat Asociat în cadrul Grupurilor de Practică de Drept Societar & Comercial și de Tranzacții Imobiliare dedicate clienților francezi, având peste 15 ani de experiență, dintre care mai mult de 10 ani în cadrul Firmei. Irina beneficiază de o dublă formare în domeniul juridic, cu studii de drept român și european la Facultatea de Drept a Universității din București și la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

Irina Ivanciu are experiență semnificativă în domeniul imobiliar, cu accent special pe dezvoltarea, achiziția și operarea centrelor comerciale, precum și în domeniul societar și comercial, oferind consultanță unora dintre cele mai mari companii franceze cu privire la extinderea rețelei acestora în România.

Suntem foarte încântați de cooptarea Irinei în asocierea PNSA. În cei 10 ani în care ne-a fost alături, Irina a contribuit semnificativ la rezultatele Firmei și a susținut din plin obiectivele și valorile asocierii noastre, a declarat Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

Mai multe detalii pe: www.pnsa.ro .