COD GALBEN: 19-11-2019 ora 11 Intre 11:00 si 13:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş; COD GALBEN: 19-11-2019 ora 10 Intre 10:00 si 12:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Sibiu;

Atunci cand organizezi un eveniment, iti doresti cu siguranta ca acesta sa fie cat mai reusit iar toata lumea sa se simta extraordinar. Doar ca nu este intocmai foarte usor sa reusesti asta, mai ales daca alegi sa te ocupi personal de fiecare detaliu in parte. Iar unul dintre detaliile cele mai complicate este chiar alegerea meniului, care s-ar putea sa-ti provoace o multime de batai de cap.

Optiunile sunt nenumarate, asa ca alegerea devine foarte dificil de realizat. Prin urmare, ne-am decis sa venim cu un articol in care sa prezentam mai multe sfaturi pentru alegerea meniului pe care il vei pune pe masa la evenimentul organizat.

Tinand cont de urmatoare sfaturi, nu ai cum sa dai gres cu evenimentul tau. Iata care sunt acestea:

Mancarea – un aspect care poate garanta succesul evenimentului tau

Probabil ca nu mai este nevoie sa vorbim despre importanta mancarii in cadrul unui eveniment, aceasta fiind absolut obligatorie.

Ca organizator, iti doresti ca invitatii tai sa fie cat mai multumiti de evenimentul la care participa, iar detaliile culinare trebuie sa le ofere cat mai multa satisfactie. Ba chiar de cele mai multe ori, meniul ales este acel detaliu care face diferenta.

Indiferent ca apelezi la o firma de catering sau ti se ofera mai multe variante de meniu din partea localului care gazduieste evenimentul, este foarte important sa tii cont de mai multe variante. Iar inca de la inceput ar trebui sa iei in calcul si varianta pregatirii unui purcel la protap pentru evenimente deoarece ar putea fi cireasa de pe tort.

Cine participa la evenimentul pe care il organizezi?

Realizarea unui profil al invitatilor te poate ajuta foarte mult atunci cand iti alegi meniul. Iar asta deoarece in functie de nivelul lor profesional vei putea alege mai usor preparatele pe care sa le incluzi in meniu.

Noi suntem insa de parere ca preparatele traditionale reusesc sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte, asa ca poti merge la sigur optand pentru un meniu cat mai bogat in produse traditionale delicioase.

Mereu trebuie sa existe alternative

Nu trebuie sa te rezumi numaidecat doar la optiunile pe care le-ai ales in functie de profilul invitatilor, ci mereu trebuie sa existe si alternative. De aceea ar trebui sa pregatesti o lista cat mai bogata de optiuni, astfel incat clientii sa poata alege in functie de propriile gusturi si preferinte.

Practic, nu numai iubitorii de carne trebuie sa se bucure de meniul ales, ci la fel de mult ar trebui sa fie incantati si vegetarienii, existand bucate delicioase pentru fiecare invitat.

Stabileste un buget

Nu uita insa ca trebuie sa stabilesti un buget pe care sa il ai mereu in vedere. Iar asta deoarece nu poti opta pentru nenumarate optiuni, atata timp cat bugetul este unul destul de limitat. Prin urmare, vei scuti suficient de mult timp si vei reusi sa filtrezi ofertele in functie de propriul buget. Astfel, alegerea va deveni mult mai simpla.

In general, preparatele sofisticate sunt ceva mai scumpe, asa ca daca bugetul tau nu este foarte mare, ar trebui sa le scoti din calcul inca de la inceput. In schimb, preparatele traditionale au un gust exceptional, iubit de toata lumea, si totodata costurile nu sunt atat de mari, fiind astfel una dintre cele mai bune variante in acest sens.

In final, iti recomandam sa verifici oferta de pe protap.ro pentru a face alegerea ideala pentru meniul de la evenimentul tau.