Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

    

 

                             Data 22.10.2019

 

Finalizarea proiectului  „DEZVOLTAREA TEHNOLOGICĂ A S.C. LIGHTAHOLIC MEDIA PRODUCTION S.R.L. PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

 

S.C. LIGHTAHOLIC MEDIA PRODUCTION S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul  „DEZVOLTAREA TEHNOLOGICĂ A S.C. LIGHTAHOLIC MEDIA PRODUCTION S.R.L. PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE DE ULTIMĂ GENERAȚIE”, cod MySMIS 116203, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1- ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

 

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.149.613,11 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională de 769.967,62 lei.

 

Obiectivul general al proiectului are în vedere creșterea competitivității economice a societății LIGHTAHOLIC MEDIA PRODUCTION S.R.L. prin achiziția de noi echipamente tehnologice, privind diversificarea serviciilor oferite și dezvoltarea capacității umane prin înființarea a 5 noi locuri de muncă, dintre care unul destinat persoanelor din categorii defavorizate, în termen de 12 luni de la primirea finanțării nerambursabile.

 

Obiectivele specifice au avut în vedere:

  • creșterea cotei de piață și atragerea de noi clienți prin achiziționarea de noi echipamente tehnologice în termen de 6 luni de la semnarea contractului de finanțare;
  • creșterea profitabilității societății și a nivelului cifrei de afaceri în termen de 12 luni de la finalizarea perioadei de implementare prin prestarea de noi servicii, respectiv activități fotografice și video;
  • dezvoltarea capitalului uman al societății prin înființarea a 5 noi posturi de muncă, dintre care unul destinat persoanelor din categorii defavorizate în maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.

La finalul implementării proiectului au fost atinse următoarele rezultate:

  • achiziția de echipamente specifice serviciilor fotovideo precum si o rampă mobilă persoane cu dizabilități, un sistem de colectare selectivă, un sistem energie regenerabilă);
  • crearea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate și menținerea celor existente; diseminarea proiectului.

Proiectul a contribuit în mod direct și indirect la dezvoltarea Regiunii de Dezvoltare Sud-Est prin crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea sectorului de servicii foto-video prin introducerea în piața locală a echipamentelor performante și de actualitate tehnologică.

 

Durata de implementare a proiectului este de 28 luni (01.07.2017-31.10.2019 ).

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la: municipiul Tulcea, str. Taberei nr. 26, județul Tulcea, România, telefon: 0744674304, e-mail: contact@lightaholic.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.