Joi, 19 Septembrie 2019, Conferinţele BookLand Evolution (ediția a 6a, val toamnă-iarnă) revin la Bucureşti, între orele 10:00-14:00, la Sala Dalles. Șapte speakeri dialoghează cu tinerii doritori să se lase inspirați de poveștile acestora.

Sute de tineri sunt aşteptaţi joi, 19 Sept’19, în București, la Universitatea Populară Ioan I. Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu 18), în intervalul orar 10:00-14:00, pentru a-i asculta și a interacționa cu profesioniști consacrați, veniți să-i încurajeze și motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând importanţa dezvoltării personale prin studiu și practică.

Speakerii Conferințelor BookLand Evolution, care le oferă această oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, sunt: Alexandru Mironov - Scriitor, Jurnalist, Felicia Filip - Soprană, Cristi Puiu - Regizor, Mihaela Tatu - Trainer Tehnica și Arta Livrării Discursului, Voice Over, Speaker motivaţional, M.C., Valentin Bosioc - Campion European Bodybuilding, Online Health&Fitness Coach, Master Trainer Şcoală Fitness, Radu Moraru - Realizator de televiziune şi Rareş Florin Stoica - Actor.

Și pentru că anul acesta programul Conferințelor include și un moment artistic, la București au fost invitați să încânte audiența elevii talentați ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti: Ţanea Alin clasa a Xa - vioară (îndrumat de prof. Rodica Drăgolici) și Gheorghe Valentin clasa a XIIa - chitară (îndrumat de prof. Cosmin Cernat).

În 6 ani Conferințele BookLand Evolution s-au întâlnit cu peste 100,000 tineri din 23 orașe care au avut șansa de a fi îndrumați prin sfaturile celor peste 2,000 speakeri. Iar în cadrul celor 7 ediții ale Taberelor Coolturale BookLand, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!” peste 1,200 tineri au fost încurajați, printr-un mix echilibrat de activități educaționale și distractive, să fie creativi, să găsească soluții la diverse provocări, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să descopere puterea gândirii pozitive.

Intrarea este LIBERĂ!

www.book-land.ro/conferinte , www.facebook.com/BookLandConferintesiTabere/ , https://www.youtube.com/c/BookLandConferintesiTabere

Sponsori: Nuclearelectrica, Wipro, Deutsche Leasing, Asevi, Caroli Foods, Mediapost Hit Mail, Touch Antibacterial, Sana, Qplaster, Stand for Development, STILL Material Handling, Metron Group, IntegralEdu, Di Bas, Kiwi Finance, Genco 93, Ipso Agricultură, Ivatherm, Lugera - The People Republic, Lampart, Dagmar, Licurici Impex, Antalis, Grădinariu, Kirchhoff Automotive, Paflora, Tractor Proiect Comerţ, Maleo, Loncolor, Stabilus, Murnic TRPC, RAP Development, Synergy Group, Filip Spedition, Nedeiaş, Alpha Pompe, R-Proserv, Optiserv, All Cio, VLG RO, Perfect Care Distribution, Soft Media CTS, Orild Com, Octagram Creative, Voestalpine, Midanif, IFMA, Sartorom, Advertising & Design Partner, Sagrod, Ulma Packaging, CET-Central European Translations, Asociaţia EDUC, Terra Dinamic, Romania Travel Plus, Heidi Chocolate, Cumpăna

Parteneri: Magic FM, Rock FM, AGERPRES, România Liberă, Rol.ro, Ziare.com, Revista Cariere, Eva.ro, Intuitext, Didactic, SuntPărinte, ExamenulTău, IQool, Suplimentul de Cultură, Ceaşca de Cultură, Centrul de Parenting, Sfatul Părinţilor, Kreatoria.ro, BlitzTV, ANOSR, EESTEC, Universitatea Populară Ioan I. Dalles