Data 21.08.2019

Lansarea proiectului „Dezvoltarea economică a S.C. EVATECH ELECTRONICS S.R.L. prin achiziția de noi echipamente tehnologice și diversificarea activităților”

S.C. EVATECH ELECTRONICS S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea economică a S.C. EVATECH ELECTRONICS S.R.L. prin achiziția de noi echipamente tehnologice și diversificarea activităților”, cod MySMIS 121766, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 - ”Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 7.931.964,46 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.648.473,02 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea competitivității societății prin crearea unei unități noi de prestare a serviciilor, în termen de maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare, prin achiziția de echipamente tehnologice înalt tehnologizate, precum și prin creșterea capitalului uman prin înființarea unui nou post de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

• achiziția de echipamente tehnologice noi în vederea dezvoltării activității economice prin crearea unei noi unități de prestare a serviciilor, în termen de maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare;
  • creșterea competitivității economice a societății Evatech Electronics S.R.L. prin dezvoltarea capitalul uman și creșterea productivității muncii, în termen de maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare, prin crearea unui nou post de muncă destinat persoanelor din grupuri defavorizate.

Echipamentele și dotările ce vor fi achiziționate prin prezentul proiect deservesc activitatea economică dezvoltată prin proiect, respectiv lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Durata de implementare a proiectului este de 27 luni (01.02.2018 - 30.04.2020).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: oraș Măcin, strada 1 Decembrie nr. 138, camera 19B județul Tulcea, România, telefon: 0723180582, e-mail: evatech.electronics.srl@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.