Loteria Română lansează trei noi serii de lozuri răzuibile: "1.000.000 LEI CASH", "SPARGE PUSCULITA", "ZODIAC x 3"
peste 2,77 milioane de premii în valoare totală de 33.050 milioane de lei

Răzuieşti şi câştigi!

LOZUL RAZUIBIL este unul dintre cele mai îndrăgite produse loteristice. În plină toamnă, portofoliul de produse al Loteriei Române se îmbogăţeşte cu încă trei noi serii de lozuri atractive, pentru care se pun în joc premii deosebite în bani.

"1.000.000 LEI CASH", "SPARGE PUSCULITA" şi "ZODIAC x 3" sunt noile lozuri răzuibile pregătite de Loteria Română pentru jucătorii care prefera să-şi încerce norocul trăgând un loz. Pentru cele trei noi serii de loz răzuibil, cu un design deosebit de atractiv şi o tematică potrivită cu preferinţele jucătorilor, Loteria Română pune în joc peste 2,77 milioane de premii în valoare totală de 33.050.000 de lei.

"SPARGE PUSCULITA", le da jucătorilor ocazia să se întoarcă în timp, în copilărie. Pentru noul loz răzuibil, care costă numai 3 lei, Loteria Română pune la bătaie 665.432 de câştiguri în valoare totală de 3.650.000 de lei. Câştigurile pentru lozul răzuibil "SPARGE PUSCULITA" sunt în valoare de: 3 lei, 6 lei, 10 lei, 15 lei, 30 de lei, 100 lei, 1.000 de lei şi 10.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare.

"ZODIAC x 3" este lozul care pune accent pe forţa astrelor. Norocul, chiar dacă este schimbător, este mereu de partea celor care îşi încearcă şansa. Fie că jucătorii aleg să răzuiască propria zodie sau oricare alta din celelalte 11, premiile substanţiale aşteaptă să fie descoperite în toate agenţiile loto. Cei care vor să-şi încerce norocul cu acest loz care are trei zone de joc, trebuie să plătească un preţ de numai 5 lei. Valoarea totală a premiilor oferite de LOTERIA ROMANA pentru acest produs loteristic este de 9.600.000 de lei, iar cele 1.061.821 de câştiguri sunt distribuite în premii de 5 lei, 10 lei, 15 lei, 30 de lei, precum şi 100 de lei, 1.000 de lei, 5.000 de lei şi 30.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 300.000 de lei fiecare.

"1.000.000 LEI CASH" este de departe cel mai atractiv produs loteristic la care românii au posibilitatea să-şi încerce norocul la loz pentru a câştiga unul dintre cele 1.050.438 de premii deosebite în bani. Valoarea totală a câştigurilor este de 19.800.000 de lei, iar cei care aleg să răzuiască "1.000.000 LEI CASH" cu numai 10 lei, preţul unui loz, pot câştiga premii în valoare de 10 lei, 20 de lei, 30, de lei, 50 de lei, 100 de lei, 1.000 de lei, 5.000 de lei şi 100.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 1.000.000 de lei fiecare.

Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi, pentru a câştiga premii deosebite în bani, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat.

Direcţia Vânzări şi Marketing
Biroul Comunicare