CNAIR analizează studiile de fezabilitate necesare construcţiei sectoarelor de autostradă Buzău - Focşani şi Focşani Bacău

Vineri, 08.10.2021, Proiectantul a transmis către CNAIR Studiul de Fezabilitate pentru obiectivul "Autostrada Buzău - Focşani". Studiul Geotehnic, parte a acestuia, a fost verificat de experţii din cadrul companiei, în concordanţă cu cerinţele de calitate impuse, fiind aprobat în data de 13.10.2021.

Studiul de Fezabilitate pentru acest obiectiv de investiţii se află în prezent în procesul de analiză şi verificare la nivelul Companiei, conform prevederilor şi termenelor contractuale, urmând ca ulterior să fie prezentat, în vederea aprobării, în cadrul Consiliului Tehnico Economic al CNAIR. De asemenea, la acest moment sunt parcurse ultimele etape în vederea obţinerii Acordului de Mediu.

Referitor la obiectivul "Autostrada Focşani - Bacău", Proiectantul a înaintat luni, 11.10.2021, Studiul de Fezabilitate, varianta "draft", în vederea analizării de către experţii din cadrul CNAIR. Pentru operativitate, documentul a fost înaintat sub această formă, în vederea emiterii de observaţii/recomandări, astfel încât documentaţia finală să fie conformă cu standardele de calitate proprii unui proiect matur, pregătit pentru etapa de execuţie a lucrărilor.

CNAIR SA