Comunicat de presă privind participarea preşedintelui AEP la dezbaterea online cu tema "Ce ne facem cu reforma electorală?", organizată de Expert Forum

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), domnul Constantin-Florin Mituleţu-Buică participă, astăzi 14 octombrie 2021, la dezbaterea online cu tema "Ce ne facem cu reforma electorală?", organizată de Expert Forum.

Evenimentul îşi propune să analizeze perspectivele reformei electorale, elemente legate de implementarea recomandărilor şi standardelor internaţionale şi modalităţile de soluţionare a problemelor legate de finanţarea politică.

La dezbatere sunt invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor publice cu rol de control, parlamentari, reprezentanţi din partea partidelor politice şi mass-media.

Alături de preşedintele AEP, din partea instituţiei participă la eveniment doamna Loredana Irina Pop, directorul Direcţiei instruire, îndrumare şi suport pentru organismele electorale din cadrul Departamentului coordonarea organismelor electorale.

Direcţia comunicare
14.10.2021