COD GALBEN: 03-08-2021 ora 10 Intre 3, 4, 5 august se va semnala disconfort termic ridicat COD GALBEN: 03-08-2021 ora 10 Intre 03 august, ora 10:00 – 04 august, ora 10:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD GALBEN: 03-08-2021 ora 16 Intre 16:45 si 17:45 se va semnala averse ce vor cumula peste 20...30 l/mp, intensificări ale vântului, descărcări electrice, grindină in Județul Bacău, Județul Neamţ;

Primarul General, Nicuşor Dan, a participat astăzi, 22 iulie 2021, la Adunarea Generală a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Bucureşti (APDTB), întâlnire în cadrul căreia s-a votat noul statut şi noua conducere a Asociaţiei.

Primarul General, Nicuşor Dan: "Relansarea economiei locale presupune coordonarea cu reprezentanţii sectorului turistic din Bucureşti pentru mai multă eficienţă în atragerea de turişti.

Am participat de aceea la Adunarea Generală a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Bucureşti (APDTB), unde Primăria Capitalei e membru fondator, alături de mai multe instituţii, companii şi organizaţii patronale. Anul acesta, pentru prima dată de la înfiinţarea ei, APDTB are buget propriu, ceea ce-i va permite să funcţioneze efectiv şi nu declarativ în sensul obiectivelor asumate.

Am votat împreună cu partenerii PMB noul statut şi noua conducere a Asociaţiei şi am discutat despre proiecte de viitor, precum strategia de marketing a Bucureştiului, facilitarea investiţiilor în turismul bucureştean, realizarea unei reţele de centre de informare turistică şi stimularea unor programe turistice de nişă (turism cultural, sportiv sau educaţional)".

Ceilalţi membri fondatori ai APDTB sunt Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Tarom S.A., Aeroporturi Bucureşti S.A., Federaţia Industriei Hoteliere din România, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, Clubul internaţional al profesioniştilor din turism SKAL International România şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.