COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Cluj, Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Maramureş;

Comunicat de presă privind subvenţiile acordate partidelor politice în luna iunie 2021

Autoritatea Electorală Permanentă informează că valoarea subvenţiilor virate de AEP în contul fiecărui partid politic în luna iunie 2021, în urma aplicării prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale, ale Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 10/2016 şi a înregistrării fuziunii prin absorbţie a Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate de către Partidul "Uniunea Salvaţi România" în Registrul Partidelor Politice şi a radierii Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate din Registrul Partidelor Politice, conform sentinţei civile 80/DEC/P/30.10.2020, pronunţată de Tribunalul Bucureşti -Secţia a III-a Civilă, definitivă prin decizia civilă nr. 653A pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti-Secţia a IV-A Civilă în 16.04.2021 şi a prevederilor art.38 alin.(1) din Legea 14/2003-Legea partidelor politice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare (lei) este următoarea:

1. PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - 5.273.081,64

2. PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL - 4.470.245,51