COD GALBEN: 13-05-2021 ora 15 Intre 15:20 si 16:30 se va semnala descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse care vor cumula local 20...25 l/mp in Județul Mureş;

CĂLĂUL NECUNOSCUT de Agatha Christie REVINE ÎN PROGRAMUL TEATRULUI NAŢIONAL TÂRGU-MUREŞ

Compania Tompa Miklos va prezenta şi în această stagiune spectacolul CĂLĂUL NECUNOSCUT "...Şi n-a mai rămas niciunul", bazat pe capodopera Agathei Christie, în regia lui Attila Gasparik.

În data de sâmbătă, 8 mai, de la ora 19:00, Scena Mare Teatrului Naţional Târgu-Mureş se transformă într-o solitară insulă englezească frecventată de pescăruşi. Pe această insulă sosesc zece musafiri, presupuşi ucigaşi, care pe parcursul spectacolului devin victime. Curge whisky-ul, cântă jazz-ul şi mor oamenii... Oare cine e criminalul?

Distribuţia: Oszkar MESZESI, Botond KOVACS, Ildiko P. BERES, Boglarka Katalin SIMON, Balazs VARGA, Gellert KADAR L., Erno GALLO, Gabor TOLLAS, Orsolya MOLDOVAN, Laszlo KILYEN şi Csaba LASZLO.

Decor: Maria MIU; Costume: Orsolya MOLDOVAN; Muzica: Csaba BOROS; Video: Sandor SEBESI; Asistent regie: Bea FULOP.

Spectacolul este subtitrat în limba română şi e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Din cauza reglementărilor pe perioada pandemiei, reprezentaţia se ţine cu un număr limitat de locuri, cu respectarea strictă a tuturor prevederilor de siguranţă.

Biletele pot fi achiziţionate la Casieria Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 11:00 şi 18:00, număr de telefon: 0365 806 865), cu o oră înainte de spectacol, la faţa locului, ori pe pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003289/Calaul-necunoscut

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi pagina noastră oficială (https://nemzetiszinhaz.ro/play/a-lathatatlan-hoher-es-mar-senki-sem/?lg=ro) sau pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/companiatompamiklos).

SECRETARIAT PR
04 05 2021