COD GALBEN: 13-05-2021 ora 15 Intre 15:20 si 16:30 se va semnala descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse care vor cumula local 20...25 l/mp in Județul Mureş;

INFORMARE PUBLICĂ

Restricţii de parcare. Sunt vizate două zone din Tomis III

Măsura a fost luată pentru buna desfăşurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc miercuri, 05 mai în parcările amenajate pe strada Soveja, în zona blocului O6 şi pe bulevardul Tomis, în dreptul blocului M4.

Intervenţiile au fost anunţate în timp util. Echipele SC Confort Urban SRL au distribuit materiale informative pentru a semnala lucrările edilitare.

Pe strada Soveja, se va asfalta aleea de acces aferentă blocului O6 şi spaţiul destinat parcării autovehiculelor. Amplasamentul a fost construit de la zero. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare şi compactare şi au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare.

De asemenea, echipele administratorului drumului public vor interveni mâine cu utilaje de asfaltare pe bulevardul Tomis, în zona blocului M4, unde suprafaţa carosabilă va fi recondiţionată.

Facem apel către conducătorii auto să NU staţioneze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea maşinilor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să manifeste atenţie sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.