Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor primi, la Palatul Elisabeta, miercuri, 5 mai 2021, la ora 15, o delegaţie formată din tineri sportivi medaliaţi la Campionatele Mondiale de scrimă pentru cadeţi şi juniori, desfăşurate la Cairo, în aprilie 2021.

Vor mai participa la eveniment antrenorii de club ai sportivilor medaliaţi, precum şi membri ai conducerii Federaţiei Române de Scrimă.

Cu această ocazie, vor lua cuvântul Alteţa Sa Regală Principele Radu şi domnul Marius Florea, Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă.

În finalul evenimentului, va avea loc o scurtă demonstraţie de scrimă în grădina Palatului.

Federaţia Română de Scrimă se află, din anul 2011, sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.

Prezenţa reprezentanţilor presei la eveniment este liberă şi va fi permisă începând cu ora 14.30, în grădina Palatului Elisabeta.

Evenimentul va începe la ora 15.

Cu stimă,

Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei