Nicio săptămână nu a ţinut "curajul" administraţiei Fritz de a începe curăţenia generală şi depolitizarea în societăţile comerciale aflate în subordinea municipalităţii.

Astăzi, ar fi trebuit să aibă loc, la ora 16:00, Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) la Pieţe S.A. pentru demiterea întregului Consiliu de Administraţie, pentru neîndeplinirea criteriilor de performanţă asumate prin mandat. Cu numai 2 ore înaintea şedinţei, consilierii locali au fost anuntaţi că şedinţa se anulează, fapt care dovedeşte totalul dezinteres faţă de situaţia reală de la această firmă, cu pierderi economice şi o inconştienţă crasă a noilor administratori ai oraşului în ceea ce priveşte guvernarea locală. Niciodată, în istoria recentă a Primăriei Timişoara şi a Consilului Local, nu s-a jucat alba-neagra cu şedinţele AGA.

Ionuţ Nasleu rămâne, astfel, în CA la Pieţe S.A. A plecat doar din funcţia de director, alături de alţi colegi din PNL, cu sprijinul nemijlocit al primarului Dominic Fritz. Probabil că acesta a fost trocul politic dintre USR-PLUS şi PNL: îndepărtarea omului lui Nicolae Robu de la conducerea societăţii în schimbul păstrării sinecurilor şi indemnizaţiilor pentru liberalii din Consiliul de Administraţie!

Ceea ce s-a întamplat astăzi, la Pieţe S.A., domnule Fritz, nu este un pas spre "normalitate" ci o continuare a practicilor politicianiste netransparente, de culise, atât de blamate de domnul primar şi de partidul său în campanie.

Aţi ratat, astăzi, o şansă importantă, domnule primar, de a arăta că doriţi într-adevăr o altfel de administraţie locală şi aţi arătat că sunteţi prizonierul intereselor de grup ale colegilor de coaliţie. Somn uşor, Dominic Fritz!