Decrete de decorare semnate de Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 13 ianuarie a.c., decretele de decorare a domnului Ottley Charlie şi a domnului Papadopoulos Vassilis.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă avută la promovarea imaginii ţării noastre, pentru înţelegerea şi interesul manifestate faţă de civilizaţia şi cultura românească, Preşedintele României a conferit Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Ofiţer, Categoria F-"Promovarea culturii", domnului Ottley Charlie, scriitor, jurnalist şi regizor, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

De asemenea, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă avută la susţinerea şi promovarea relaţiilor bilaterale dintre România şi Republica Elenă, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Mare Cruce domnului Papadopoulos Vassilis, Secretar General al Administraţiei Preşedinţiei Elene, Ambasador al Republicii Elene la Bucureşti, 2016-2019.

Departamentul Comunicare Publică