PNL Sibiu şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare

Filiala Sibiu a PNL şi-a desemnat sâmbătă, prin vot, candidaţii la alegerile parlamentare, pe cele două liste regăsindu-se atât deputaţi cu experienţă, cât şi tineri liberali.

"Proiectele Sibiului au nevoie de sprijin în Parlament şi Guvern, iar noi, liberalii, avem obligaţia de a propune cei mai buni oameni care să reprezinte judeţul. Misiunea pe care ne-o asumăm este aceea de a accelera dezvoltarea ţării şi vom face asta printr-o coeziune eficientă a echipelor din administraţia publică locală, din Parlament şi Guvern cu Preşedintele României, Klaus Iohannis. Sibienii au arătat Partidului Naţional Liberal o încredere onorantă la alegerile locale, iar propunerile noastre pentru alegerile generale vin ca urmare a acestui fapt" - a afirmat preşedintele PNL Sibiu, vicepremierul României Raluca Turcan.

Lista de candidaţi a PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor este formată din Raluca Turcan, Christine Thellmann, Constantin Şovăială, Răzvan Pop, Cornel Macarie şi Otilia Man, iar cea pentru Senat din Nicolae Neagu, Vlad Vasiu şi Marcela Răulea.

"Experienţa în activitatea parlamentară şi suflul nou al tinerilor care sunt deja de ani de zile alături de PNL Sibiu sunt o parte dintre atuurile listelor noastre. Promovăm oameni care au luptat pentru Sibiu, care au ţinut piept PSD-ului în cea mai neagră perioadă parlamentară din istoria ultimilor 30 de ani, care şi-au dovedit ataşamentul faţă de oraş şi judeţ şi care nu doar promovează valorile europene, ci le practică zi de zi. Viitorii parlamentari liberali de Sibiu îşi asumă nu doar parteneriatul cu administraţia locală sibiană, ci şi implementarea acestui tip de parteneriat în România ca mecanism esenţial de dezvoltare" - mai spune Raluca Turcan.

Vicepremierul României afirmă că necesitatea unei majorităţi liberale în Parlamentul ţării şi, ulterior, formarea unui guvern profesionist, au devenit o condiţie pentru depăşirea problemelor cauzate de guvernarea PSD şi că de ele depinde continuarea marilor proiecte.

"Alegerile locale au demonstrat că românii, sibienii la rândul lor, apreciază performanţa. Îi îndemn să ţină cont de aceleaşi criterii la votul din 6 decembrie, să ţină cont de felul în care PNL a gestionat criza, de paşii pe care i-am făcut într-un singur an, de proiectele deblocate, să ţină cont, practic, de realităţile de lângă noi. În Sibiu acestea sunt poate mai evidente decât în alte părţi - începând cu susţinerea noului Spital Judeţean, cu deblocarea şantierului autostrăzii Sibiu-Piteşti, cu iniţierea Centurii Sud, cu proiectele de apă şi canalizare, cu deblocarea Centurii Mediaş Am demonstrat că se poate!" - afirmă Raluca Turcan.

Liberalii susţin că o majoritate PNL în Parlament va conduce la crearea unui Guvern de profesionişti, unul stabil în faţa atacurilor politicianiste, un guvern în care Preşedintele României să aibă încredere şi care să reclădească ţara.

PNL Sibiu va depune listele de candidaţi miercuri la prânz la Biroul Electoral Judeţean.

Departamentul de comunicare al PNL Sibiu