COD PORTOCALIU: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:25 si 15:30 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35-40 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 15:30 se va semnala local vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 16:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 55...60 km/h in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 15:30 se va semnala local vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 15:00 se va semnala vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici in Județul Arad, Județul Hunedoara;

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că va acorda diminuări la factura lunii iulie, în zonele din sectoarele 2 şi 3, care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

Diminuările vor fi cuprinse între 16 şi 24 de procente şi vor fi calculate în funcţie de perioada şi orele de nefuncţionare, pentru toate zonele afectate din sectoarele sus-menţionate.

În prezent, a fost reluată furnizarea apei calde, la parametrii normali. Este important de subliniat faptul că pe toată perioada efectuării reviziei la CET SUD (aparţinând ELCEN) alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu.

Vă reamintim că, Sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al termoficării, după dispariţia CET-ului Titan (aparţinând Ministerului Economiei) în anul 2012.

Totodată, menţionăm că, în cazul în care există situaţii punctuale unde apa caldă se furnizează deficitar, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparaţii la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat şi le mulţumim pentru înţelegere.

Serviciul Comunicare şi Relaţii cu Publicul