COD GALBEN: 07-06-2020 Intre 07:40 si 09:00 se va semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni in Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 07-06-2020 Intre 05:00 si 08:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m. in Județul Constanta;

SE CAUTĂ MAMA UNUI BEBELUŞ ABANDONAT

Poliţiştii ilfoveni caută persoana, care în cursul zilei de ieri a abandonat un băieţel nou-născut, pe un teren viran din judeţul Ilfov.

Poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi de către un bărbat din Pantelimon cu privire la faptul că pe un teren viran, situat pe DC 83, între localitatea Vidra şi Dobreni, a găsit un băieţel nou-născut, abandonat.

Imediat, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice, relaţionându-se totodată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

A fost anunţat un echipaj SMURD, care a transportat bebeluşul la o unitate medicală din Bucureşti, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

În prezent, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În acest moment, starea bebeluşului este stabilă, iar persoanele care poate oferi informaţii, sunt rugate să apeleze de îndată Serviciul de Urgenţă 112.