COD GALBEN: 19-11-2019 ora 11 Intre 11:00 si 13:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş; COD GALBEN: 19-11-2019 ora 10 Intre 10:00 si 12:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Sibiu;

DECLARAŢIE DE PRESĂ

A venit momentul să decidem din nou pentru România!

Rostul preşedintelui este nu să blocheze roţile dezvoltării, administrării, guvernării ţării, ci să facă astfel încât acestea să se poată mişca. Deosebit de important este omul care ne va reprezenta în următorii cinci ani în lume.

Am avut 5 ani în care în loc să ne promovăm, în loc să lucrăm la infrastructură, transporturi, sănătate, educaţie şi cultură ne-am erodat în conflicte, iniţiate de cele mai multe ori chiar de preşedinte. Până acum, cu precădere în ultimii 15 ani, preşedinţii au încurajat cearta politică, dorindu-şi fiecare "guvernul meu", iar societatea a fost puternic afectată.

Mircea Diaconu este candidatul independent pe care PRO România îl susţine la preşedinţia ţării. În aceste zile când am stat de vorbă cu mii de botoşăneni, am fost felicitaţi şi sprijiniţi în demersul nostru. Oamenii îşi doresc un preşedinte apolitic a cărui uşă să fie întotdeauna deschisă pentru români.

Preşedintele cooperează, colaborează cu lumea politică, cu întreaga societate, cu oricine este nevoie. Mircea Diaconu este un candidat care ajunge la inima românilor, un om din popor, un sprijin real într-un stat dominat de ambiţii politice în care nu se ţine cont de dorinţa alegătorilor: un preşedinte fără implicare politică, un preşedinte care vine din mijlocul românilor, pentru români.

A venit vremea ca sfidarea, minciuna şi aroganţa să nu-şi mai găsească locul în politica românească şi să votăm un român adevărat, Mircea Diaconu!

Deputat

Mihaela Huncă