COD GALBEN: 19-11-2019 ora 11 Intre 11:00 si 13:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş; COD GALBEN: 19-11-2019 ora 10 Intre 10:00 si 12:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Sibiu;

"Take, Ianke şi Cadâr" vor cuceri Topliţa prin forţa râsului

După ce a cucerit publicul târgumureşean, cea mai recentă premieră la Sala Mare a Companiei "Liviu Rebreanu", "Take, Ianke şi Cadâr", va lua şi alte oraşe cu asalt de râsete şi voie bună. Topliţa va fi prima destinaţie, după care vor urma reprezentaţii la Reghin, Blaj şi Miercurea Ciuc.

Piesa lui Victor Ion Popa va delecta publicul cu prospeţimea farmecului său şi va oferi un nou reper de umanitate într-o societate care prea des se grăbeşte să acuze înainte să încerce să înţeleagă şi poziţia aproapelui său. Dragostea va învinge în cele din urmă? Rămâne de văzut în varianta propusă de Compania "Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

Din distribuţie fac parte actorii Liviu Pancu (Take), Dan Rădulescu (Ianke), Costin Gavază (Cadâr), Cristian Iorga (Ionel), Loredana Dascălu (Ana), Csaba Ciugulitu (Iţic), Cristina Holtzli (Baba Safta) şi Ştefan Mura (Gypsy). Regia îi aparţine lui Nicu Mihoc, scenografia este realizată de Horaţiu Mihaiu, iar regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun.

Reprezentaţia de la Topliţa va avea loc marţi, 12 noiembrie, ora 18,00, pe scena Casei de Cultură.

Biletele pot fi achiziţionate de la Centrul de Informare Turistică Topliţa sau cu o oră înainte de începerea spectacolului de la intrarea în Sala Mare a Casei de Cultură din Topliţa!

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani!