COD GALBEN: 19-11-2019 ora 10 Intre 10:00 si 12:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Sibiu; COD GALBEN: 19-11-2019 Intre 09:10 si 11:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Botoşani, Județul Neamţ; COD GALBEN: 19-11-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 in Județul Buzău; COD GALBEN: 19-11-2019 Intre 08:15 si 11:00 se va semnala ceaţă care determină scădere vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Gorj, Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 19-11-2019 Intre 08:00 si 11:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Teleorman;

PROGRAMUL "PERIUŢA DE DINŢI" SE EXTINDE ŞI LA ŞCOLILE DIN ORAŞUL COPŞA MICĂ

Primăria oraşului Copşa Mică continuă programul de igienă orală denumit ,,Periuţa de dinţi". Programul, început anul trecut în grădiniţele din oraş, intră în faza a II-a prin extinderea şi la ciclul primar şi se adresează de data aceasta şcolarilor de la clasele 0 - IV de la toate şcolile gimnaziale din Copşa Mică.

Beneficiind de suportul logistic al Fundaţiei Columbus, în parteneriat cu Clinica ABBA Dent Sibiu, elevii au luat parte azi la o lecţie despre igiena dentară, despre când şi cum se periază corect dinţii. Elevii au primit şi un orar pe care sunt rugaţi să monitorizeze frecvenţa cu care se spală pe dinţi. Pasta de dinţi este sponsorizată de către o farmacie locală din Copşa Mică, care a dorit să se alăture acestui program, pentru a forma deprinderi sănătoase copiilor, cu privire la igiena orală.

Programul va continua pe parcursul întregului an şcolar prin prezentări, demonstraţii şi cel mai important prin multă practică zilnică din partea elevilor. Le urăm succes tuturor şi mulţumim şi pe această cale sponsorilor şi voluntarilor implicaţi în proiect pentru ajutorul acordat micilor şcolari, în formarea unor deprinderi de igienă obligatorii.

Compartiment Relaţii cu Publicul