COD GALBEN: 19-11-2019 ora 11 Intre 11:00 si 13:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş;

Decrete semnate de Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 8 noiembrie a.c., următoarele decrete:

* Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 83/2016 privind unele măsuri de eficientizare a implementării proiectelor de infrastructură de transport, unele măsuri în domeniul transporturilor, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (PL-x 128/14.02.2017);

* Decret pentru promulgarea Legii privind stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE, EURATOM) nr. 1141/2014 al Parlamentului European şi al Consiliului din 22 octombrie 2014 privind statutul şi finanţarea partidelor politice europene şi a fundaţiilor politice europene (PL-x 615/24.10.2018);

* Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 108/2018 privind modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii (PL-x 56/25.02.2019);

* Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 211/2004 privind unele măsuri pentru asigurarea protecţiei victimelor infracţiunilor, precum şi a altor acte normative (PL-x 249/03.06.2019);

* Decret pentru promulgarea Legii privind serviciile de plată şi pentru modificarea unor acte normative (PL-x 304/01.07.2019);

* Decret pentru promulgarea Legii privind activitatea de emitere de monedă electronică (PL-x 305/01.07.2019).

Departamentul Comunicare Publică