Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, îşi lansează proiectul de Preşedinte la Sibiu

Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, îşi va lansa proiectul de Preşedinte pe 11 octombrie la Sibiu.

"Lansez programul în baza căruia voi cere votul românilor pentru funcţia de preşedinte al României. Plec de la premisa că statul trebuie reclădit după nevoile oamenilor. Trebuie condus de un Preşedinte care contează, un preşedinte care ştie, vrea şi poate să rezolve probleme majore, astfel încât ţara să fie guvernată în interesul cetăţenilor. Voi fi acel preşedinte. Voi avea un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma şi finanţarea educaţiei, sănătăţii, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării şi siguranţei pentru toţi românii - din ţară şi din diaspora.", transmite Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la Preşedinţia României.

La lansarea proiectului va fi prezent şi Dacian Cioloş, propunerea Alianţei USR PLUS pentru funcţia de prim-ministru.

"Vineri la Sibiu vom lansa proiectul care îl va duce pe Dan Barna la Cotroceni. Alianţa USR PLUS este alternativa de care România are nevoie. Tandemul propus de USR PLUS vine cu soluţii concrete pentru România, cu un program de Preşedinte şi un program de guvernare complet şi consistent pentru o Românie a viitorului dar şi a prezentului.", transmite Dacian Cioloş, preşedintele PLUS şi propunerea Alianţei USR PLUS pentru funcţia de prim-ministru al României.

Proiectul va fi prezentat într-o conferinţă de presă de la ora 16:00, la hotel Sibiu, sala Faust, iar apoi Dan Barna şi Dacian Cioloş vor participa la un miting de la ora 18:00 în Piaţa Mică. La miting vor fi prezenţi şi eurodeputaţii USR PLUS Nicolae Ştefănuţă şi Dragoş Pîslaru, alături de membrii şi simpatizanţii USR PLUS.

În perioada 11 octombrie - 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin ţară pentru a-şi face cunoscut proiectul său în calitate de Preşedinte.