Retransmitem corect declaraţia de presă:

13 februarie 2018 - Monica Macovei - Opinie politică

PSD preia modelul Stalin şi schimbă la partid procurorii-şefi. Nu se poate!

Penalii din PSD şi-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiţie, trădează interesul naţional 'dreptate pentru toţi' şi vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vâlcov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-şi abandonează membrii echipei care trec 'printr-un moment dificil', dar îşi abandonează ţara care vrea justiţie.

Zi de zi, PSD îşi întinde caracatiţa de hoţi şi corupţi peste ţară.

Declaraţia vicepremierul Paul Stănescu privind 'o decizie politică şi o poziţie' care vor fi luate în Comitetul Executiv Naţional arată că PSD a rămas un partid-stat şi face schimbări în justiţie pe criterii politice, încălcând Constituţia şi separaţia puterilor în stat.
Pentru ce nu merge bine la DNA, există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă şi legală.

PSD nu are dreptul să ne transforme într-o ţară de hoţi şi corupţi şi să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiţie este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o ţară de hoţi.