Sorina PINTEA, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit astăzi, 13.02.2018 cu reprezentanţii sindicatelor reprezentative din Sănătate

13 februarie 2018

Tema discuţiilor din cadrul întâlnirii de azi a fost Regulamentul de sporuri pentru personalul medical.

'Am toată deschiderea şi îmi doresc ca Regulamentul de sporuri să fie produsul unor consultări reale, înainte de a-l înainta Guvernului spre aprobare. La finalul discuţiilor de astăzi, pot să spun că premisele sunt bune. Am demarat discuţiile la nivel tehnic, am lucrat împreună cu reprezentanţii confederaţiilor sindicale inclusiv pe baza unor pe simulări, astfel încât să vedem exact cum stau lucrurile. Aceste discuţii tehnice vor mai dura o perioadă', a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

De asemenea, pe aceeaşi temă, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit în cursul zilei de astăzi şi cu reprezentanţii sindicatelor din asistenţă socială şi protecţia copilului, urmând să discute cu reprezentanţii Sindicatelor Ambulanţa.