Deputatul Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad, doreşte să aducă lămuriri în ceea ce priveşte situaţia de criză existentă la CET Arad.

"Având în vedere situaţia existentă la CET Arad, şi anume iminenţa unei sistări a furnizării gazului către CET, şi ca urmare a încetării furnizării agentului termic către populaţia Aradului, am avut discuţii cu Ministrul Energiei, domnul Anton Anton, pe marginea acestui subiect, pentru găsirea unei soluţii. Domnul ministru consideră că responsabilitatea asigurării căldurii pentru arădeni este, legal şi moral, a administraţiei locale din Arad, dar a avut amabilitatea de a-l direcţiona pe edilul Aradului, Gheorghe Falcă, spre un secretar de stat din minister, spre a media o întrevedere între primar şi reprezentanţii RomGaz, în vederea soluţionării problemei creanţelor istorice ale CET Arad către furnizor. Doresc să îi mulţumesc pe această cale domnului ministru, prietenul şi colegul meu de partid, şi să asigur arădenii că voi continua să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a îi reprezenta şi ajuta la nevoie"- a declarat deputatul Eusebiu Pistru.

BIROUL DE PRESĂ ALDE ARAD